Puan vermedi·166 syf.····Okunma: 22 Ekim 2025 21:03 Bir canavar avcısı olan Dymitr'e kutsal konseyi tarafından en bilinen cadı ve tehlikeli canavar olan Baba Yaga'yı öldürme görevi verilir. Görevi yerine getirmek için lanetlenmiş bir yaratığa (bir zmora'ya) kutsal çiçeği vermek karşılığında onu Baba Yaga'ya götürmesini talep eder. Ala korku yiyerek beslenen bir Zmora'dır ve tüm soyu bir kan büyüsü ile lanetlenmiştir. Bu defa sıra ondandır ve bu lanetten kurtulmak için yapmayacağı çok az şey vardır. Bir akşam yolu kendisine büyüyü bozacak güçte bir nesneyi teklif birisiyle karşılaşır ancak karşılığında bir talebi vardır. When Among Crows, Veronica Roth'un yüz küsür sayfada kısacık ama oldukça çekici ve harika bir fantastik evrenine adım atmanızı sağlıyor. Slav mitolojisinden esinlenilerek oluşturduğu bu evrende çok kısa sürede geçse de harika bir iş çıkarmış. Bayılarak okuduğum bir hikaye oldu. Sanki çok sevdiğiniz bir serinin yıllar sonra bir parçasını okuyormuşsunuz hissi veriyor. Hikayenin klasik örneklerinden farklı olarak yaptığı ters köşeler çok hoşuma gitti. Fantastik okumayı seven ama kısa da olsun diyen herkesin okuması gereken harika bir seri.