2025 122. kitabı
Kai nin çift gamzeleri aşkına kitaba kesinlikle bayıldım. Paedyn a deli bayıldım. Sensin kızım yürü be koş be kim tutabilir ki seni, Kai hariç tabi ki hiç kimse. Kai ye ve gamzelerine ise bir çok kere aşırı ayılıp aşırı bayıldım. Gamzeler benim kriptonitim o yüzden kitabın çevirisinde ve editinde yaşanan sorunların hiçbirini farkedemedim. Sorry not sorry.;) Paeydn ve Kai nin aralarındaki flörtöz atışmaların hepsine bayıldım, aşırı tatlıydılar, aşırı komiktiler ve aşırı kalp kalptiler benim için. Sondaki şokların bir kısmını bilerek kitaba başlamıştım ama yine de akışın heyecanına kapılıp sağlam şok oldum ve üzüldüm. Ah uleyn zalım kader…. Hemen ikinci kitaba başlayıp Kaiciğimin gamzelerini !!! ay pardon hikayenin devamında neler olacağını öğrenmem lazım, byess.:))
Kitap Yorumu
PowerlessLauren Roberts · Beta Byou Yayınları · 2024978 okunma
1.021 Gösterim
Ay aşırı sevindim. Umarım diğer kitaplarıda seversin. Bak benim de canim çekti. Ilk kitabı yeniden mi okusam.
Esma
Xarıbülbül ❤️😍
Beğenmene sevindim ikinci kitapta çok iyi ama son kitap hakkında ne düşüneceksin merak ediyorum 😂😂
Esma
Gerilim Okur ne diyosun 🤩 Ee yani artık vakti gelmişti de geçiyordu. Slow burn ı severim ama bir yere kadar 🙈🤣