Merhabalar
@philearle 'nin yazmış olduğu "Fırtına Yaklaşırken" kitabı ile karşınızdayım.
İkinci Dünya Savaşı'nın başladığı yıllar... Nazilerin İngiltere'ye hava saldırısı hazırlıkları başlamıştı, bunu duyan İngilizler çocukları güvenli bölgelere götürülüp orada bakılması talimatını verir ve evlerinde bulunan evcil hayvanlarında tahliye edilmesini, tahliye edilemiyorsa da uyutulması gerektiğini beyan eder.
Kitabımızın başkahramanı Noah, evlerinde bulunan köpekleri Winn ve annesine göz kulak olacağını babasına söyler ve ona söz verir. Noah çocukların tahliye edilip hayvanların uyutulacağını öğrendiği zaman buna şiddetle karşı çıkar hayvanların da bir yaşam hakkı olduğunu savunur ve bunun için bir şeyler yapmak ister.
En yakın arkadaşı Clem ile bir plan yaparlar ve hayvanlarını bir barınağa götürmek isterler, işte maceramız burada başlıyor. Noah babasının teknesi olan Kraliçe Maudie'yi alır ve bir yolculuğa, bir maceraya atılırlar.
Noah hayvanları kurtarabilecek mi?
Noah ve arkadaşı Clem'i bu yolculukta neler bekliyor?
Peki siz Noah'ın yerinde olsanız napardınız?
Beni oldukça etkileyen bir eserdi. Savaşın izlerini yer yer hissettiren bir eserdi. Noah ve arkadaşının macerası okunmaya değerdi. Eğer siz de bu tarz eserleri seviyorsanız sizlere tavsiye ederim
Peki siz bu eseri okudunuz mu?
@yediverenyayinlari
@bkmkitapcom
Gizem Nur TopalSerpil MeriçSeher Koyunlu
#kitap41 #fırtınayaklaşırken
#okudumbitti #kitap #kitapyorumları #kitaptavsiyesi #ikincidünyasavaşı #kitapkurdu #kitapfotoğrafları #bookworm #bookstagrammer #book #booksphoto #booksbooksbooks #booksofinstagram #bookstagram #booksphotography #bookslover #booklover #bookreview #read #readmorebooks #buseninokumaguncesi #reklam değil