AŞK PROJESİ
2025 81. kitabı
Okunma: 16 Kasım 2025 22:01
Herkese Merhaba, Lauren kitaplarını okumama kararı almıştım ama arkadaşım tarafından hediye edilen kitabı ne yapacağız, okuyacağız.. okuduk. Bomboş bir kitap.. zaten 2. Şans kitapları çok sevmiyorum. Erkek yada kadın karakterlerden biri mutlaka büyük bir hata yapmış oluyor ve hemen affediliyor. Bu tür olaylar benlik değil. İşte cocuklukları ergenlıklerı beraber gecmiş olan Dahlia ve julıan, tam sevgili olacakları sırada Julıan babası ölümü ile ayrılırlar yani julıan üzüntüden fılan kendini ceker ve Dahlia terk eder filan... tabikide Dahlia onun beklemesi filan istemedim ama gidipde julıan unv oda arkadaşı ile sevgili olmasını da yuh yani... neymiş omzunu vermiş ona ona destek cıkmış sonrasında aşık olmuşlar.. vay beee ne cabuk...Ve 7 yıl beraberlerdi ama adam tam bir pıslık oldugundan kızın cocugu olmuyor diye terk edıyor evlenmekten vazgecıyor. Bunun acısına kasaba geri dönuyor ve orda ilk aşkı Julıan ile karşılaşıyor. Dümdüz bir kitap ne olay var ne başka bır şey. Boş bir romantık kıtaptı. Ezik bir erkek karakter ile Şımarık bencil bir kadın karakter okuyoruz. İkiside sevmedim. Julian devamlı mal gibi kızın peşinden koşması sacmaydı. İnsan bir oda arkdaşı ile olan durumu bır ortaya atardı yani. Kadın karakter bunu kullanarak seni üzüyorda üstülük.. adama etmediği laf kalmadı, böyle laf sokmalar adamın kalbinı kırmalar ama adamında cokta umrunda değildi, ezik olduğundan kadının peşinden koştu... ikiisde sevmedim. Kitapta bir şey yoktu, boş bir evren yaratmış.... smut sahneler fazlası ile abartılmış yazılmış, o sahnelerde bile kadın karakter diğer seviştikleri kıyaslama yapıyor kus yani... neyse işte sevmedim. Ama diğer kitap karakterleri merak ettim, okuyabiliirm onları bakacaukkkk.... Bunu tavsıye etmıyorum.
Romantik
Aşk ProjesiLauren Asher · Olimpos Yayınları · 2025349 okunma
1 +1'leme
1.443 Gösterim
Bu kadının dreamland milyarderleri serisini okumaya başlamıştım iki kitabı bir şekilde okudum çerezlik vs diyerek ama 3.kitabında artık yeter dedim ve yarım bıraktım bir daha da hiçbir kitabını alıp okumam demiştim ama yazarın kitapları sürekli basılıyor ve seviliyor acaba diğer serilerine bir baksam mı diyordum ki yorumunu gördüm.. evet rahatça söyleyebilirim ki bu yazarın karakter ve kurgu yazımı çok aptalca.. o kadar aptal karakterler yazıyor ki tahammül edemiyorum..
Tugce D.
Aynen öyle çok haklısın bende dreamland serisi sevmedim , diğer formula 1 serisininde ilk kitabı okudum oda kötüydü… ama değişik bir şekilde seviliyor yada her zamanki gibi övülsün diye para harcanıyor 👍
Al benden de o kadar ,kız senin oda arkadaşınla senden sonra hemen birlikte olmuş hatta nişanlanmış hiç mi gündeme gelmez bu konu🤦🏻‍♀️ Dahlia çok şımarık bir karakterdi
Tugce D.
Hemde nasıl yaaa , midesiz erkek yazmak moda oldu iyice yaaa