2025 179. kitabı
Okunma: 21 Kasım 2025 00:17
Eden serisiyle kalemini severek okuduğum Devney Perry'den yeni bir seriye Çelik Kral'la başlıyoruz. Bu kitapda ne ararsam vardı. Motosiklet Kulübü, cinayet, geçmişin sırları ve aşk. Yazar hepsini bir arada çok iyi vermiş. Yine bir kasaba hikayesi okuyoruz. Cliftan Forge kasabasına yıllar sonra dönen Bryce Ryan, gazetenin yeni sahibidir ve doğum ve ölüm ilanından daha önemli haberler yapmak istiyordu. Kasabada bulunan motosiklet kulübü neden dağıldı, arkasında neler olduğunu merak ediyordu. Babası ne kadar bu işe bulaşma desede polis şefinden bilgi toplamaya çalışıyordu. Yine şefin yanında olduğu bir gün kasabada öldürülen bir kadının haberi gelir. Şüpheli kulübün kurucusu Draven Slater'di. Dash, kulübün son lideriydi. Artık tamir işleriyle uğraşan, kanunlara uyan biriydi. Babasının cinayetle suçlanması yeniden onları göz önüne sokmuştu. Babasının suçlu olduğunu inanmayan Dash eskiden kalan dosyaları kimseye fark etmeden açmaya başlar. Bu arada kasabaya yeni gelen gazeteci Bryce başlarına sorunun açıyordu. Onunla anlaşma yapmak en iyi çözümdü. Ama ikisi bir aradayken aralarında ki çekim onları fazlasıyla zorlayacaktı. Kitaba özellikle Dash karakterine bayıldım. Yazar yine öyle güzel bir kitap yazmış ki elimden bırakamadan okudum. Son sayfalara doğru ortaya çıkan sırlar ve aksiyona dolu sahnelerle soluksuz okudum. İkinci kitap İsaih'i anlatacak ve ormandaki kulübede neler yaşandı çok merak ediyorum. Gözüm kapalı tavsiyemdir.
Çelik KralDevney Perry · Ren Kitap · 2025108 okunma