·272 syf.····Okunma: 24 Kasım 2025 22:09 herkese merhaba. çok beğendiğim bir serinin ikinci kitabıyla geldi misiniz size. #erinsterling den #lanetliöpücük. İlk kitapta cadı vivi ve Rhys Penhallow'un hikayesini okumuştuk bu kitapta ise Vivi'nin kuzeni Gwyn, ve Rhys'in kardeşi Wells'i okuyoruz.
Gwyn, muzip şeyler dükkanını işletmeye devam ederken, kasabadaki büyü kaynağını da ailesiyle birlikte kontrol altında tutuyor bir yandan da genç cadılara pratik yapmada yardım ediyor. kasabanın büyü damarlarından daha önce sorumlu olan Penhallow ailesi, Rhys'in hazzetmedikleri vivi ile evliliklerine tepkili. Wells, düğüne bilr gitmemiş. Babasının işine eleştiri getirmesiyle Graves Glen kasabasına dönüp tam da Gwyn'in dükkanının karşısına büyü malzemeleri sattığı başka bir dükkan açıyor. Gwyn ile Wells' in birbirlerine gıcık olması ve bir rakip ilişkisi olarak başlayan iletişimleri birbirinden hoşlanmalarıyla farklı bir şeye doğru evriliyor. Bu esnada kasabaya gelen eski sınıf arkadaşları Morgan’dan sonra Gwyn büyü yeteneğini kaybediyor bu da bu kitabın gizemi.
Gwyn karakterini baya seveceksiniz ama bu kitapta sanki vivi karakterine bir yabancılık hissi oluştu bilmiyorum neden. Wells, geleneklerine bağlı kalmaya çalışan kasıntı bir adam ancak içindeki duygulara kendisi de şaşırıyor ve baya bir karakter gelişimine sahip.
Bu arada önceki kitapta konuşmaya başlayan kedimiz Purrcival bu kitapta da yine sahalarda. Edgar ondan bahsetmemi istedi. Purrcivalı seviyoruz.