2025 594. kitabı
Okunma: 25 Kasım 2025 16:27
"ARAYIŞ ORMANI 2" "Önünde daha uzun bir yol var bekçi..." Bu sözlerle başlıyor Deniz'in unutulmaz yolculuğu. Arayış Ormanı serisinin ikinci kitabı, bizi soluksuz bir maceranın daha derin sularına sürüklüyor. Solgun Ruhlar, fantastik bir dünyada geçen genç bir macerayı anlatıyor. Hikâyenin merkezinde, kendi ağacının yani Ruhlar Ağacı’nın rehberliğinde görevler üstlenen genç bekçi Deniz bulunuyor. Genç bekçi adayı Deniz'in kader yolculuğu derinleşiyor. Artık kim olduğunu bilen Deniz, Bekçi olmak için çıkması gereken zorlu yolculukta yeni tehlikelerle ve sırlarla yüzleşiyor. Deniz artık daha olgun, daha sorumluluk sahibi, ama aynı zamanda iç çatışmaları ve korkularıyla başa çıkmaya çalışan bir genç. Yanında ise güvendiği dostları var: Ena: Tılsım bilgisiyle her zamankinden daha güçlü Levia: Bozkır cadılarından beklenmedik müttefik Hayalet Marangoz: Gizemli ve güçlü bir rehber. Ancak bekçi olma yolunda katetmesi gereken daha uzun bir yol var önünde: Hayalet Marangoz'u bulmak, Ay Manastırı'nın sırrını çözmek, kendini diyara resmen tanıtmak. Genç bekçinin yolculuğu hiç de kolay olmayacak. Üst İstanbul'un büyü dolu dünyasında: Tılsımcı dostu Ena yanında, Bozkır cadılarından Levia ile ittifak kurarak, karanlık güçlere karşı mücadele edecek. Ancak her şey planlandığı gibi gitmez; beklenmedik olaylar, maceranın tahmin edilenden çok daha erken başlamasına neden olur. Deniz, yolculuğu sırasında üst İstanbul’un büyü dolu dünyasında ilerlerken, tılsımcı dostu Ena ve bozkır cadılarından Levia ile birlikte karşısına çıkan cadılar, karanlık güçler ve Solgun Ruhlar gibi tehlikelerle mücadele etmek zorunda kalır. Hayalet Marangoz gerçekten var mı? · Ay Manastırı'nda Deniz'i hangi sürprizler bekliyor? · Cadılara karşı verilecek savaşta genç bekçi galip gelebilecek mi? · Konsey'in ve diyarın geleceği gerçekten Deniz'in ellerine mi bırakıldı? Kitap, sadece bir macera değil; cesaret, dostluk, sorumluluk ve kendi potansiyelini keşfetme temalarını da işliyor. Bizler, Deniz’in gözünden hem büyülü hem de tehlikelerle dolu bir diyara adım atıyor, macera boyunca heyecan, merak ve gerilim dolu bir yolculuğa tanıklık ediyoruz. Bu kitap, hayal gücünün sınırlarını zorlarken aynı zamanda okuyucuyu kendi içsel yolculuğuna davet ediyor. Deniz'in macerası, aslında hepimizin kendi "Arayış Ormanı"mızda yaşadığımız arayışın bir yansıması. Hayalet Marangoz'un atölyesinin kapısını aralamaya, Ay Manastırı'nın gizemli koridorlarında dolaşmaya hazır mısınız? Macera sizi bekliyor! Kitapla Kalın.
Arayış Ormanı 2Göktuğ Canbaba · Doğan ve Egmont Yayıncılık · 201826 okunma