İçinizi sıkmak istemem ama bu paylaşım, gerçek duygularımı paylaştığım, dertleştiğim bir doğum günü yazısı olsun istedim. Sanırım ilk kez bir doğum günümde paylaşım yapıyorum. Hem de hüzünlü.. :) Hayatımın en tahammülsüz ama aynı zamanda da en tahammül edebildiğim yaşını yaşadım. Yaşamaya devam ediyorum.. Normalde esip gürleyeceğim yerlerde susmayı, aslında kaldırabileceğim olaylarda da hıçkıra hıçkıra ağladığımı gördüğüm bir yaş.. Sadece ben değilim belki, bir çoğumuz böyleyiz. Üzülerek söylüyorum ki, uzun zamandır hiç mutlu değilim. Çoğu zaman yalandan gülümseyen, mekâna olaylara göre maskesini takan, ve sadece sorumluluklarını yerine getiren biri haline geldim. Galiba biraz fazla büyüdük. :) Eskiden hayat yine zordu ama yine de mutlu ve umutluydum. :) Genel anlamda her şeyin yolunda gittiği bir yaş diliyorum kendime.. Umarım seneye çok daha iç açıcı bir doğum günü paylaşımı yaparım. Düzelicem inşallah:) Son olarak iyi ki doğdun Ziloşum, seni seviyorum. Doğum günün kutlu olsun.
27,1bin Gösterim
Doğum gününüz kutlu olsun, umarım daha mutlu hissettiğimiz güzel yıllarımız olur. Herkes için🌻
Teşekkür ederim 🤍
Okurken hissettiklerimizi başkalarınında yaşadığını anlayarak devam ederiz gerçek hissiyatların ve duyguların paylaşıldığı fazlasıyla anlaşılıyor hayatın giderek zorlaştığı ve mutsuzluğun fazlasıyla hissedildiği bir dönemde yaşıyoruz ama haykırmaktan ziyade çözüme odaklanmalıyız belkide bunu şuanda yapmalıyız bazen hayata geç kalabiliriz bu konuda belkide sayfalarca yazabilirim ama özde kalmak istiyorum bazen çok fazla yazmadan bile anlaşılabiliriz umarım gelecek yaşlarınızda daha güzel hissedersiniz yazınızın üzerinden beş ay kadar bir süre geçmiş umarım iyileşme dileklerinizle beraber başlamıştır benimde sizin adınıza dileyeceklerim bunlar olabilir 😊
Her zorluk bir imtihandır. Daha da iyi olacaksın.
“Her geçen gün, her bakımdan daha iyiyim, çok daha iyi olacağım.” *** Jean-Louis Fournier NİCE GÜZEL YAŞLARA....
😍🙏
Bu yorum görüntülenemiyor
Bunu da duyacakmıydım:) Zilan. Önce mutlu sağlıklı uzun yılllar doğum günün kutlu olsun diyeyim. Ne bu umutsuzluk şimdi, Karadeniz de gemin vardı ve battı mı? Dünyayı dolaşmak için hazırladığın valizi mi kaybettin? Yoksa en sevdiğin dizideki karakter trafik kazası mı yaptı? Yoksa yoksa sevdiğin şarkıyı piyasadan mı kaldırdılar? Zilan önünde uzun bir hayat var ve evet önüne bir sürü zorluk çıkacak. Kimi zaman tökezleyeceksin biliyorum çünkü ben çok kez tökezledim, hepimiz tökezledik. Şimdi ayağa kalk ve yola tekrar koyul, başaracaksın. Çünkü herkes başardı. Sana inanıyorum:)
Doğum gününüz kutlu olsun, Allah'ım kalbine göre versin her şeyi.