···Okunma: 27 Kasım 2025 00:53 Bu kitapta ne varmış bu kadar övülüyor diyerek okumaya başladım Veee bayıldım. Özellikle başrol erkeğimiz Kai Azer'i övüp övüp bitiremiyorlardı.
Kai'yi sevdim ama abartıldığı gibi muhteşem olduğunu düşünmüyorum. Dinlemeden sonuca varıyordu. (Klasik erkek karakter) Ayrıca kıza sürekli "tatlım" diye hitap ediyordu. Ben bu lakabın çevirisini sevmedim, İngilizcesini (Darling) söyleyince kulağa hoş geliyor evet ama TATLIM çok itici duruyor.
Başrol kızımız zaten benim için üzümlü kek. Bayağı badire atlattı. Kendini savunabilen, güçlü kadın karakterleri okumayı her zaman sevmişimdir. Paedy de benim için öyleydi. Seçkinlerle dolu dünyada bir Sıradan olarak kendini çok iyi yetiştirmiş.
Eğer bu seriye başlayacaksanız bence Powerful ve Powerless'ı birlikte okuyun. Ben olaylar bölünmesi diye önce Powerless'ı okumuştum. Ve Powerful'a başladığımda kitabın sonunda neler olacağını biliyordum.
Aslında bu iki kitap aynı zaman diliminde farklı karakterleri anlatıyor. Ben yeni bir karakter anlatacağını düşündüğümden okumaya pek hevesli değildim. Ama seveceğiniz ve tanıdığınız bir karakterin hayatını anlatıyorrr