Tutsak Duygular
2025 82. kitabı
Okunma: 25 Kasım 2025 19:13
Herkese Merhaba, En düşük neva puanımı verdim galıba , benım kurallarımın en baştakilerden birini bozmuş, herkesten beklerdımde nevadan beklemezdım... Zaten yaş farkının fazla olması sınırımı bozmuştu, (21- 40 ) . Bir önceki kitaplardan biliyorsunuz zaten, üvey abisi olan Massimo ile mektuplaşan Zahara’nın hikayesini okuyoruz. Kitabın yarısına kadar zaten adam hapishanede oluyor. Bu sürede kız zaten büyümüş oluyor. Kız zaten üvey abisine 14 yaşından beri aşık, adam ise onu ilk gördüğünde aşık oluyor kız o zamanlarda 18 yaşında fılan galıba... ikiside bence aşırı leş karakterlerdi. Bebekliğini biliyor kızın yaaa iğrenç resmn... Nasıl yaparsınız bu neva haa nasıl... teşhircilik asla kabul etmediğim şeylerden biridir. Asla kabul edemem buda benım türkan şoray kuralarımdan biridir. Şok oldum şok okurken, dedim herhalde adamları dışarı cıkartacak, çıkartmadılarrrrrrrrr.... Massimo diğer capolarla toplantı odasında toplantı yaparken bu içe dönük, kımse ile iki laf edemeyen kız, üzerinde sadece massımonun gömleiği ile odaya gırıp kucagına otuyor ve başlıyorlar şevişmeye.... yukarı aşağa olayı var ama inlemeler cığlıklar fılan kızdan cıkmayan ses yok , adamları cıkartıyım mı dıyor massıomo, kız hayır kalsınlar dıyor , tahrik oluyormuş kaşarrrrrr... masımoda ayrı bır gavattı. Sonra işte bu oldu ulennnnn kitap sonu bir daha son sahneeeeedeee , kızın düşünceleri okuyun bidee oro........ zor tutuyorum kendimiii, iğrençti iğrenççç... ben senin yazacagın kıtabın taaa..... Bu kıtabı yok saymak ıstıyorum nevaaa nevaaaaaa
Dark romance
Tutsak DuygularNeva Altaj · Artemis Yayınları · 2025348 okunma
2.367 Gösterim
Kitabın sonunu utancımdan incelemeye bile yazamadım, okurken şok oldum şok😃eline sağlık
Tugce D.
Saol canım♥️🙏🏻 aşırı kötüydü aşırı
Ben teşhirciliğin hem de böyle ayan beyan olanını asla anlamıyorum ve bunu romantize edip normalleştiren yazarlara deli oluyorum.Adam kıskançlıktan deliriyor öyle bir karakter ama gelin görün ki bir salon dolusu adamın önünde sevdiği kadınla s*ks yapabiliyor.Ve defalarca hem de ,bence de Neva Altaj’a hiç yakışmadı.Seride sevmediğim kitaplardan çok özür diliyorum bundan sonra
Tugce D.
Aynen bende asla anlamak istememmm 👎🏻
😂😂çok açıklayıcı ve betimleyici bir yorum olmuş, ufkum ve sabah mahmurluğum sayende açıldı resmen🙈😂😂👏🏻
😂😂😂 ne demek herzaman ♥️
Aynen katılıyorum yorumlarına. Seriyi sevdim genel olarak. Luca'nın(malum parmak olayı) kitabını sevmemiştim ama bu kitaptan nefret ettim
Bende bende 😡
🤢 bok gibi bir kitaba yakışır inceleme iyi dayanmışsın valla 😆
Tugce D.
Bir ara üstüne kusacaktım kitabın 😂😂
21-40 mıııı maks 26 diyorum
21 malesef 😏