Puan vermedi·152 syf.····Okunma: 05 Aralık 2025 21:07 Yirmi bir öykü, yirmi bir meslek, yirmi bir yaşam. Unutulmaya yüz tutmuş meslek de var aralarında her gün önümüzden geçen ama görmezden gelmeyi seçtiğimiz meslek erbabı da.
Dil sade, o kadar sade ki ilk başta bu kitabın nesi bu kadar etkileyici ki herkes konuşuyor diye kendinizi sorguluyorsunuz. Ama kendini anlattıran da bu dil aslında. Çünkü dil o kadar sade ve bizden ki öykü okuyor değil biriyle sohbet ederken karşındakinin ağzından çıkıyor kelimeler sanıyorsunuz. Öyle bizden öyle içimizden.
Bazı öykülerde yarım kalmışlık hissi olsa da bu okunulanı daha gerçekçi kılmış. Sırf etkileyici bir sona bağlamak adına olay uydurmaya çabalamamış yazar. Yine de bazı öykülerin daha uzun olmasını istemedim değil.
Kendisine hem kitap, hem de okuduğum süreçte bana dm den kitaba dair attığı önemli fotoğraf ve makaleler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum yazarımıza.Keyifle okudum