Bu Hikaye Senden Uzun Osman'dan itibaren Aylin Balboa'nın diğer 2 kitabını okumak için de çok sabırsızlanıyordum çünkü hem duygusallığı ve aşkı, hem acıyı hem komediyi mükemmel veren bir kalemi vardı. Bu kitap ise benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Kitap küçük öykülerden oluşuyor. Ben ilk 2sini okudum ama ikisinin de ne öykücülüğünden ne de verdikleri mesajlardan ne de hikayeciliğinden keyif almadım. İlk hikaye "FAZLA DİNDAR bir ailenin" kızlarına hayatlarını zehir etmesi üzerinden başlayıp onun en yakın arkadaşının babası tarafından düzenli tecavüze uğraması ve tüm ailesinin bunu bilmesine rağmen hiçbişey yapmadıkları bir hikayeyle başladı. Bu tarz içeriklerden rahatsız olmanın ötesinde FAZLA DİNDAR aile imajıyla insanlara verilmeye çalışılan imajlardan da bir hayli rahatsız olan biri olarak kitapla tanışıklığımız en başından güzel başlamadı. 2.hikayeyi adam akıllı hatırlamıyorum bile çünkü Aylin Balboa kaleminden beklediğim keyfin 10'da 1'ini bile alamadığımdan bir yerden sonra 2. hikayeyi bile atlayarak bitirdim. Tavsiye etmiyorum ama yine de herkesin kendi tercihine kalmış.