𝙳𝙴𝚁𝙸̇𝙽 𝙶𝙾̈𝙻
Herkese Merhabalar...
Sizlere yepyeni bir polisiye kitap ile geldim.
Yazarın kalemi ile de tanışma kitabım oldu.
Kurguyu, akışı ve sade anlatımı sevdim.
Bir polisiye kitapta aradığım akışı ve detayları da buldum.
Hatta sonunu bağlamasını ve katili bulma serüveni benim için çok iyiydi.
Hiç böyle bir şeyler de beklemediğimi söylemem gerek.
O yüzden bu kitap bende unutulmayacak polisiyeler arasında olan yerini aldı.
Olay örgüsü geniş tutulup, yan karakterler ile zengilestirilip hedef çok güzel şaşırtılmış.
Yani bence öyle biz okurken başka şeylere odaklanıp ona ilgimizi yöneltirken aslında arka plan bambaşka eee polisiye okurken bir okuyucu daha ne ister ki.
Vay canına demek ister ki bu kitap dedirtti.
Katilin yaptıkları neden yaptığı ve nasıl yaptığı? ise tabi ki kitabı okuyunca bulacağınız detaylar...
Deringöl kasabasına çetin kış aylarında bir yolculuğa ne dersiniz?
Sessiz, sakın ve huzur içinde olan bir kasaba şu sıralar yoğun kar yağışı ardından her yer bembeyaz görüntü gözlerinizin önüne geldi mi?
Ahh yazmak bile bir huzur getirdi ama üzgünüm şimdi her yer kıpkırmızı olacak!
Okul da ders zili çalınca sınıfa gelmeyen Zeynep ile okul alarma geçer ama okulun yakınında harabe evde ne yazık ki Zeynep'in kanı karları boyar ve bu hayattan acımasızca koparılır.
Umut komiser hemen olay yerine gelir ve kapsamlı bir araştırma başlar.
Hava koşulları ve zaman ise işleri biraz zora sokar.
Diğer yandan okula yeni gelen Orkun öğretmen yıllar sonra bu kasabaya gelmiş ve hiç aklında olmayan öğretmenlik mesleğini yapmaya karar vermiştir.
Ve çocukluk aşkı şimdilerde de tanınmış bir yazar olan Eylül ile tekrar filizlenen aşkı vardır.
Ve başı birazcık belada olabilir.
Zeynep'in katili ve nedenleri aranırken yeni işlenen cinayet ile her şey adeta sıfırlanır.
Ve bu son da olmayacaktır?
Katilin neye göre nasıl kurban seçtiği ise bulunması gereken en önemli nedendir?
Ama hiç de kolay olmayacağını söylemek isterim.
Ehhh siz merak edin ki ben çoktan öğrendim ama söylemem kitap sizi bekliyor
#deringöl #seldacacomments