Puan vermedi·320 syf.··Beğendi
···Okunma: 09 Aralık 2025 23:55 Eveet #BiziBirleştirenBağlar serisinin 4. Kitabı #ZorakiBağlar'ı da geride bırakmanın hüznünü yaşıyorum. İtiraf etmeliyim ki beni en çok çeken kitap bu oldu. Hem yaşanan olaylar hem akış hem de artık bazı şeylerin artık netleşmesi kitabı daha da keyifli hâle getirmişti. Devam etmeden önce kitabın YETİŞKİN OKURLAR için olduğunu okumak isteyenler gözden kaçırmasın. Serinin dördüncü kitabı da olsa belirtmekte fayda var.
3. Kitabın sonunda yaşanan olaydan sonra içlerindeki haine ulaşsalar da olay sandıklarından çok daha fazlası. Büyük bir oyunun içine çekilmiş durumdalar ve hepsi bu işi çözmek için uğraşırken bir yandan da daha fazla kayıp vermemeye çalışıyorlar. North, Gryphon hem bağlanan grupları hem de topluluk için uğraşırken Gabe ve Atlas'ın önceliği sadece Oli.
Bağ grubunda birçok şey değişirken beni asıl meraka düşüren ve "Ne olur artık öğrenelim" dediğim şey Nox'du. Bu adam normal değil onda hepimiz hem fikiriz ama ağabeyi North'dan farklı olarak ne yaşadı da bu hâlde bu adam? Anne ve babalarıyla ilgili bir konu değil bu anladığım kadarıyla daha da fazlası var. Nox'un aslında öfkesinin ardına sakladığı korkuları olduğunu anladım. Neyden bu kadar korktuğu ise hâlâ tam olarak net değil. Bunu öğrenmek istiyorum artık.
Hem kendi içlerinde yaşadıkları hem Direniş ile mücadeleleri derken bir kaos hakimdi kitaba. Ama yoran bir kaos değil okumak için daha çok çeken. Hele ki sonu... Öyle bir yerde bitti ki beşinci kitabı beklemek çok ama çok zor olacak. Dört gözle bekliyor olacağım.