Merhaba sevgili kitap dostlarım bugün çok romantik bir kitapla karşınızdayım.
Aslan ve Eylül birbirlerini deli gibi seviyorlar ama kabul edemiyorlar. Çocuklarından beri arkadaşlar ve bu arkadaşlığın bozulmasından çok korkuyorlar. Keçi gibi de inatçılar.
Aralarında tutkulu bir çekim var Aşk da var ama geçmişte Aslanın yaptığı bazı hatalardan dolayı Eylül ona güvenemiyor.
Tabii Aslan içten içi kararlı ama bunu bir türlü dışarı yansıtamıyor. Aralarında sürekli bir çekişme var dilleri başka söylüyor kalpleri başka söylüyor. Kurgu çok eğlenceli ilerliyor çok güzel dostları var. Bol bol romantizm mevcut.
Yani İkisi de o kadar inatçı ki artık ben, yeterrrr kabul edin artık diye söylenmeye başladım okurken ama çok tatlılardı inanılmaz keyif aldım okurken.
Yazarın kalemine ayrıca bayıldım Bu arada kitap seri ama anladığım kadarıyla birbirinden bağımsız okunabiliyor Ben Günaha Davet serisinin üçüncüsü ile başlamış oldum Seriye. Tabii ki koşa koşa 1 ve 2'yi alıp okuyacağım.
Bu arada Aslan'ın anne ve babası da inanılmaz tatlıydı onları bir araya getirmek için çabaları çok hoştu.
Bu aşk çok sınandı hatalar ve ölümün ucundan dönüşler ile bakalım kitabın sonunda neler olacak sizce sonunda kavuşabilecekler mi? yoksa pes edip vaz mı geçecekler?
Yeni kitaplarla buluşmak dileğiyle Sevgiler. Bu güzel kitabı Halime 'nin önerisi ile okudum teşekkür ediyorum.
Kızıl GüzÇağla Fulya · Kaktüs Sanat Yayınevi · 202515 okunma