Genelde hiçbir kitaba kötü yorum yapmam fakat bu öyle bir kitap ki okurken sinirden saçlarımı yolmamak için çok büyük bir çaba gösterdim. Yazarın bir videosu vardı "sizce ben kelepçe görüp kitap yazmış mıyımdır" gibi bir şeydi. Gerçekten öyle olduğu çok belli çünkü kitap kitap değil sayfa israfı. Kitabın konusunu çok hızlı bir şekilde özetleyecek olursam ana karakterimiz Güneş birinden intikam almak için evine giriyor ve orada biriyle daha karşılaşıyor. Ertesi gün yakalandığında onu sorgulayan polisin aslında önceki gece karşılaştığı suçlu olduğunu görüyor. Kitabın konusu bu fakat bunlar sadece ilk 50 sayfada olan şeyler.Gerisi ise şu şekilde geçiyor:
Komiser:Beni baştan çıkaramazsın
Güneş:Sen öyle san
Hatta bir sahnede çatışmanın hemen sonrasında bir gecelik giyip komiserin karşısına çıkıyor... Okuyanların bunu beğenmesine mi şaşırayım yoksa az da olsa potansiyeli olan bir kurgunun sürekli bu tarz sohbetler ile harcanmasına mı? Kitabı okumam yaklaşık 2 gün sürdü ve her sayfada "ben ne okuyorum" dedim. Yazar"nasılsa kitaplarım satıyor aklıma geleni yazayım" gibi bir düşünceye sahip sanırım. Her kitabında ya diyalog olarak ya da direkt olarak cinsellik var. Hadi yazarımız bunları yazıyor,okuyanlara ne demeli? Keşke şaka yapıyor olsaydım ama yazarın "az önce smut sahne yazdığım yüzümden belli oluyor mu" gibi bir videosu vardı ve yorumları görmeniz lazım. Yazarın 3 imzasına da gitmiş biri olarak okuyan kitlenin yaşını biliyorum ve yemin ediyorum ki 10-14 yaş arası çocuklar o videoya öyle yorumlar yazmış ki yarım saat duvara bakıp "ne olacak bu kitap sektörünün hali" diye düşündüm.Yazarın kitapları okuyanların yaşını bilmesine rağmen bu tarz şeyler yazması çok saçma.
İlk defa böyle bir şey söylüyorum ama lütfen bu kitabı okumakla harcayacağınız para ve zamanı edebi değeri olan kitaplarla harcayın.