HepyekSeray Şahiner
Merhaba arkadaşlar
Yazarımız @seraysahinerr in kalemiyle tanıştınız mı?
Eğer hala tanışmadıysanız cok geç kaldınız.En yakın zamanda tanışın derim.
Eserimiz #hepyek toplam on iki #öykü den oluşan kıymetli bir eser.
#öyküler in hepsi birbirinden kıymetli hepsi birbirinden özel.
Yazarımızın akıcı ve duru kalemine hayran kaldım.Kah hüzünlenerek, kah tebessüm ederek okuduğum eseri kesinlikle #okuyun derim.
Okuduğum #öyküler den en çok hangisini sevdin derseniz,aslında hepsi yüreğime dokundu.
Bulyon öyküsünde,yalnızlıktan karakolluk olan Ceylan ın hayatına konuk olurken
Cok Afedersin de,düğün icin ayarladığı okestrayı beğenmeyen kayınvalidesi tarafından nişanı atılan Sihirli lakaplı Alaattin i okuyoruz.Alaattin yanar yanarda savarovski taşlı aldığı telefona yanar.Kıymet verdiği nişanlısının yüzüne kapattığı telefonu da bir türlü unutamaz…
Personel Yemeği öyküsünde,hiç kimseye evallahı olmayan Emirhan ile milli piyondan zengin olan amcalarının kendisine tedavi eden hemşire ile evlenip gidince elde avuçta olanı kaybedip, sıfırı tüketen Nurcan Ablanın her masadan kalan artık yemekleri hiç tiksinmeden yemesine ve kısada olsa hayat hikayesine sahit oluyoruz.
Karaca öyküsünde Ezgi yı ve babaannesi Karaca yı okuyoruz.Yalnızlıktan şikayetçi olan babaannenin torunun dikkatini çekmek icjn ard ardına içtiği sigaralar yüreğime dokunurken kafasını telefondan kaldırmayan torun Ezgi ye de sitem ederken buldum kendimi.Pişirdiği her yemekten evlatlarının yanına koyan ertesi gün teşekkür icin açılan her telefonla mutluluğa ulaşan Karaca hanım ile bende mutlu oldum.Bi alo,bir teşekkür insanı mutlu etmeye kafi..
Sonra pişman olmamak icin büyüklerimizi her daim arayıp soralım arkadaşlar.
#hayatinicinden ,bizden öyküleri okumayı seviyorsanız benim gibi okuduğunuz her bir öyküyle bağ kuracaksınız.
Uzun uzun her bir öyküyü anlatmayacağım arkadaşlar.En yakın zamanda yazarımızın kalemiyle tanışın derim.Kalın sağlıcakla
@dogan_kitap @dogankitap_etkinlik Oktay Volkan Alkaya #okuyanteraziokuyor #okuyanterazi
@seraysahinerr
HepyekSeray Şahiner · Doğan Kitap · 2025973 okunma