Binbir Işık Noktası // Nevit Dilmen
Yedi Çift
Selam arkadaşlar,masal okumayı,dinlemeyi yada anlatmayı sever misiniz?Cevabınız benim gibi evetse,size bu kitabı okumanızı ve okutmanızı öneririm.Çünkü büyük küçük hepimizin bir masalı vardır.Bu güzel kitapta 144 tane kısa ama insana umut,huzur,korkular,arzular,farkındalık,cesaret,sev-gi,saygı ve sabır gibi nice daha birçok konuyu her bir masalda bizlere büyülü bir şekilde yansıtıyor.Kimi bir bilge,kimi çocukla,kimi aynalarla,kimi farkli canlılarla yada ormanla konuşuyoruz ve karşımıza çıkıyor.Kitap insanın kendi içindeki çocukla da konuşmamızı sağlıyor Bir çocuğun dokunuşuyla başlayıp bir yetişkinle devam ediyor.Kitabı elime geçtiği zaman aşırı heyecanlandım ve buna değdi.Çünkü her sayfasında insan çok güzel duygular hissederek eğitici ve dersler çıkartararak okutuyor.Bence her evde olması gereken bir kitap.
Ayrıca kitabın sonunda da her masalın konu temaları var ve çok güzel açıklanmış.Ayrıca kitabın içinde çok güzel görseller de var.Bu kitabı kesinlikle büyük küçük demeden okuyabilir ve başkalarına da anlatabilirsiniz
Bu kitabı kesinlikle öneririm
@binbirisiknoktasi