Hiç Bitmeyen Masal
2025 15. kitabı
Okunma: 05 Ekim 2025 10:02
Şuraya paylaşmayı unuttuğum bir inceleme bırakayım. Bu kitapla ilgili hislerim baya karmaşık. Evangeline’ın sürekli kararsızlıkları ve içsel sorgulamaları bazen gerçekten sıkıcı hâle geliyor bazen çok haklı olsada.. duygusal çekimleri beni bitiriyor. Jacks’in gizemi ve geçmişi kitabın en iyi ve güçlü tarafı. Eva ile sahnelerini okumakta en büyük keyif ama çoğu zaman ikili arasındaki gerilim yarım kalıyor, tam bir şey olacak derken mutlaka bir engel çıkıyor. Özelliklede Apollo.. müdahaleleri ve olayı bizi bi sal artık dedirtiyor. Atmosfer masalsı ve karanlık (en sevdigim), karakterlerin duygusal yolculukları bana da geçti, bazen sinirlendim,hatta baya şaşırdığım yerler oldu. Olay örgüsü yine karmaşık, entrikalar bol, ama kurgu bu sefer daha derli toplu ve lanetler, büyüler daha anlaşılır hâle gelmiş. Okçu ve Tilki hikayesi daha da netleşiyor, kapılar açılıyor, sırlar ortaya çıkıyor derken vah başımıza gelenler. Ve son… gerçekten şok üstüne şok. spoiler içerir … o son… hafıza kaybı.. ennn nefffrett ettiğim klışe.. beni hayal kırıklığına uğrattı yaa tüm yaşananlar bir anda sıfırlanmış gibi hissettiriyor. üçüncü kitapta yasayacagim sinir krizlerini daha simdiden hissediyorum. Hiç Bitmeyen Masal Stephanie Garber
Hiç Bitmeyen MasalStephanie Garber · Dex · 2023927 okunma