Ben bunu bu yıl deneyeceğim. Telefonda yapmıştım aslında. 28-29 yıllarına da bir iki şey eklemiştim. (Çok uzun ya da uzun yaşamak istemiyorum ama bazı kazanımlar için o yıl enerjileriyle uyuşmuştum diye koydum.)
Pano başlığını da "2026' daki ben ve benim olanlar" diye koyacağım.
♡ Bu yıl bf' mle yüz yüze gelme,
♤♡ Yük, yorgunluk, keyifsizlik, tükenmişlik vs. gibi olumsuz hissettiren her şeyi ve herkesi geride bıraktığım,
♡ Tamamen ve sadece kendimi, kendi enerjimle olmayı seçtiğim,
♡ Şükretmeyi ve farkındalığı arttırdığım,
♡ Tercih ettiğim alanlarda (gerekirse 2-3) birden helal şekilde çalıştığım ve helal yoldan kazandığım,
♡ Ailemle mutlu ve kaliteli vakitler- sohbetler edebildiğim,
♡ İstediğim alanlarda eğitim verecek potansiyele geldiğim,
♡ Mutlu, huzurlu ve güvende yaşamayı hissettiğim kolaylıkla, sevinçle, sevgiyle ve ihtişamla dopdolu bir yılım olmasını niyet ediyorum. Ben bu hazırım ve de layığım...
Fotoğraf arkasına niyeti açık ve net belirten yazılar yazabilirsiniz: Yukarıda yazdığım gibi.
Şimdi gelelim neden böyle bir şey yapılıyor?
Söz, düşünme ve görselleştirerek hayal etme enerjidir ama en yoğunu tabi ki gerçeğe en yakın olanı yani, imajinasyon. O yüzden görselleştirme önemli.
Bazı dizilerin ya da çizgi dizilerin günümüzü anlattığı ya da günümüzde neredeyse birebir gerçekleştiğini biliyorsunuzdur?
İnsanlar bu tekniği biliyor. Ve yaratım olarak evrene gönderiyor: ne kadar kişi o kadar enerji.
"2026 yılı sevgi ve uyanış yılıdır." diye duydunuz. Bu aklınıza işledi, düşünce ya da görseller oluşturdu. Ve öyle hissettiniz? Siz o sözün gerçekleşmesi için aracıya dönüştünüz. Tv' de yayınlanmaları mantıklı değil mi?
Boşuna müziklere bilinçaltı için kodlar ya da sözler eklemiyorlar. Tekrar ettiğinde destek oluyorsun. Ya da hayatını onlara göre