Medusanın Ölü Kumları Tüm Seri İncelemesi
2025 27. kitabı
Maral Atmaca Spoiler içerebilir! Nerden başlayacağımı bilmiyorum. Bu seri benim hayatımda önemli yeri olan bir kurgu. Gerek bana verdiği dersler ,gerek gözümü açtığı konular, gerek duygu yönetimleri ve karakterlerin kıvrak zekası vb. olsun bana ve hayatıma çok şey kattı. Bir Elzem Akay değilim ama onu okumak bile bir gururdu benim için. O üç yıkımın sahibi ve Tanrı Tanımaz Asi. "Ben Ölüler Diyarından kovulmadım kendim istifa ettim"diyerek ilk yıkımını, kardeşinin beklenmeyen acı ölümüyle bulunduğu Araf'ı yerle bir ederek ikinci yıkımı, son olarak ona ceza olarak verilen ama aslında tanrıları bir yıkımın eşiğinde bile kandırıp kendi hayatıyla oynadığı büyük kumarda kazandığı Kader Sarmalını da yıkarak üç büyük yıkım ile ilk kitaplarda da söylediği gibi"İddia ediyorum,bu Orta Çağ da kendi tarihimi yazacağım" diyerek 4 serilik muhteşem bir tarih yazmıştır. Kitap mutlu sonla bitmekte. Eğer ki sizde benim gibi mutsuz sonla biten kitapları okumama kompleksi olan biriyseniz hiç tereddüt etmeden ve kitap "mutlu son mu acaba ?"deyip açıp son sayfasını okumadan başlayabilirsiniz. Son olarak şunu eklemek isterim. Bu kitabı tarih hatırlamıyorum ama uzun zaman önce ablamın tavsiyesi üzerine okumuştum. O günden beri bana okumak için kitap soran herkese şiddetle tavsiye ederim ve asla kötü dönüş almadığımı gururla söylerim. Ben tam bugün 7. Kez bitirdim ama incelemesini henüz yeni yazıyorum çünkü bu kitap öyle ki her okuduğumda başka bir detay fark ediyorum ve muhtemelen bu son okuyuşum olmayacak:) Keyifli okumalar dilerim umarım size bir katkı sağlayabilmişimdir. Medusa'nın Ölü Kumları 4 Kiraz İlknur Semiz Oya Korkmaz
Medusa'nın Ölü Kumları 4Maral Atmaca · Ephesus Yayınları · 2025808 okunma
1 +1'leme