2025 149. kitabı
Okunma: 23 Aralık 2025 22:05
Helloooo Runyx yakın tarihte kitaplığımızda yerini alan şahsına münhasır yazarlardan biri. Kalemi daha çok genç yetişkin içerik barındıran bir çoğu gotik türünde olup, erkek karakterleri dibine kadar gizemlidir. Dark Varse serisi için bunu pek diyemem ama Bknz; Gothikana Enigma diğer kitapların yanında bana göre epey sönük kaldı. Konu bütünüyle detaysızdı. Ortaya bir gizem atıyoruz ama cevabı kitap bitti hala bilen anlayan yok. Son elli sayfaya kadar pek bi olayda yok. Olan şeylerde ziyadesiyle tahmin edilebilirdi. Bu sebeple konudan çok karakterlere odaklandım. Esas kızımız Salem resmen ayrı dünyaların insanı. Kendisi daha baskın, daha zeki, daha kararlı ve daha bir sürü şey olabilirdi. Onun yerine garip bir güvensizlik içinde, ben normal değilim, eziğim, şu hayatta ablam kadar çok sevilmedim edilmedimlerle hatırlayacağız kendisini. Salem'in ablası Olivia köklü ve zengin aile çocuklarının kabul edildiği Mortimer üniversitesine kabul edilmesinin ardından gizemli bir şekilde ortadan kabolur. Ablasının yerine üniversiteye kabul edilir ve başlıyor araştırmaya. Ortada gizemli bir grup, peşi sıra ölen kişiler, üniversite arkadaşlıkları var. Gelelim Cazimir Van der Waal'e . Kendisi epey gizemli, sahiplenici, sırarlarla dolu ve karanlık birisi. Salem'e olan çekimi onun için beklenmedik olsada peşini asla bırakamıyor oluşu hoşuma gitti. Hee sırları öyle waaow değildi ama yinede okunmaya değerdi. Özellikle geçmişi. Kitabı öyle aman aman çok sevmedim. Salem'i ise hiç sevmedim. Okuma sebebim tamamen Caz ve onun geçmişiydi. Beklentimi düşük tuttuğumdan hayal kırıklığım büyük olmadı. Sizde beklentinizi düşük tutun üzülmeyin okuyun geçin. Geleyim tavsiye kısmına.. Yazarı alın OKUYUN ve OKUTUN Ama bu kitabı bilemedim siz karar verin. KitapRüyasından Sevgilerle
EnigmaRuNyx · Martı Yayınları · 2025107 okunma