Saçma sapan incelemeler vol...?
2025 86. kitabı
Okunma: 24 Aralık 2025 00:30
Sorun gene bende biliyorum dediğim bir kitap... Şu kişisel gelişim şeysilerinin(saçmalıklarının) romantize edilmiş hali. Heycanla elime alıp, bi heves okuyup( ilk bölümden çok etkilendiğimi belirmek isterim burda), hııı diyip bitirdiğim... Pesimist bir ruh için ıyyy gelecek kadar optimist. Evet evet sorun hep bende. Değişim romantize edilecek bişey değil; kan, gözyaşı, ızdırap değişim bu!! Ümitsiz vakayım ben bakmayın bana okuyun siz. Ufkunuzu açıp, değişim fişeğinizi ateşleyebilir... Veee Niye bu kadar öfkelendim bu kitaba bilmiyorum. 'Çakma sen' ne ya, benim yolumda benimle yürü 'gerçek kendini' bul diyor. Benle yürürsenli bir sürü cümle.. Tamam insan kendinin daha iyi bir versiyonuna dönüşebilir, dönüşüp gelişmeli zaten ama neden geçmişteki ben çakma oluyorum. Zihin de zihin, zihin şöyle zihin böyle. Zihinden bizden ayrı bir varlık gibi bahsedilmiş hep. Zihnin seni yönetmesin. Peki yönetmesin !! Sen zihni yönet. Ma (uzun ismini unuttum) karakterinin beyin yıkama vari telkinleri ile bilimsellikten uzak bi araya gelmiş bir güruh. ( Ama sonları hep mükemmel) Yani Ma,mız başarılı işinde :) Ve karakterler hep elit seçilmiş sıradan, senden benden kimse yok. Beyin cerrahları, keman sanatçıları vs.
SeyirPiraye · Mona Yayıncılık · 202115,1bin okunma
2 +1'leme
Sşjdjdjsjsjdjj kitapla da kavga etmezsin ama ya 🤣
@Caaagla 😏😏
N❁
Niye bu kadar öfkelendim bu kitaba bilmiyorum. 'Çakma sen' ne ya, benim yolumda benimle yürü 'gerçek kendini' bul diyor. Benle yürürsenli bir sürü cümle.. Tamam insan kendinin daha iyi bir versiyonuna dönüşebilir, dönüşüp gelişmeli zaten ama neden geçmişteki ben çakma oluyorum. Zihin de zihin, zihin şöyle zihin böyle bizden ayrı bir varlık gibi bahsedilmiş hep. Zihnin seni yönetmesin. Peki yönetmesin !! Sen zihni yönet. Ma (uzun ismini unuttum) karakterinin beyin yıkama vari telkinleri ile bilimsellikten uzak bi araya gelmiş bir güruh. ( Ama sonları hep mükemmel) Yani Ma,mız başarılı işinde :) Ve karakterler hep elit seçilmiş sıradan, senden benden kimse yok. Beyin cerrahları, keman sanatçıları vs.
N❁
Arada kitaplarla kavga ettiğim doğrudur:)