Okuuu
2025 155. kitabı
Kitabı bitirir bitirmez geldim bu sefer arkadaşlar. Nasıl ya bu kadar sürede mi bitirdin diyebilirsiniz ama Ümit Yaşar Oğuzcan kaleminin büyüsü diye bir gerçek var kesinlikle. Şiirlerinin melankolik havası öyle bir sarıyor ki okurken! Kolayına çıkamıyorsun etkisinden. İlk elime aldığımda o havayı fazlasıyla soluyup depresif ruh haline teslim oldum ve biraz ara vermenin en iyisi olacağına karar verdim( fazlasıyla uzun olmuş olabilir bu süre). Ama kendimi hazır hissedince tekrar elime aldım. Şiir sever , her ay okumalarımda mutlaka bu türden eserlere yer veren bir okur olarak yazarın kalemiyle tanışmadığımı düşünmeniz bu minnoş kalbi paramparça eder!! Hem de en temel 3 eseri de okunmuş oldu böylece !!! Baştan sona altı çizili cümlelerden oluşan eserden en etkilendiğim dizelerle incelemizi noktalarken bu huzur bulacağınız eseri keşfetmek için daha fazla beklemeyinnn !! - Bir sen kaldin kadınım beni terk etmeyen -Gavur olsan bunu bana yapmazdın -Sonra sağır sessizliği içinde zamanın -Alabildiğine bir keder içimde kapkara -Alın götürün umutlarımı Kederim dünyada kalsın
Şiir Denizi 1Ümit Yaşar Oğuzcan · Everest Yayınları · 20073,311 okunma