2025 23. kitabı
Bir hastanenin acil hemşiresi olan Aly yoğun bir iş temposunda çalışmaktadır. Bu durum mental olarak onu yıpratsa da terapi desteği alarak kendini toparlamaya çalışır. İş dışında kendine ait zamanlarda da sosyal medyadan takip ettiği karanlık ve e*otik videolar çekerek meşhur olan Josh'un ta kendisidir. Josh kötü bir çocukluk yaşayan ve babasının kötü şöhretini üstünden atamamış bir fenomenken aynı zamanda bir hackerdı. Bu platformda yüzüne taktığı gizemli maskeyle kendinden -geçimişinden- biraz olsun saklayabiliyordu. Kısa bir süre sonra takipçilerinden birinin yorumları onun ilgisini çeker. Aly'nin hayatını yakın makraja alarak incelemeye ve onunla diyalog kurma başlar. Aralarındaki bu konuşmalar zamanla başka olaylara gebe olacaktır. Yurtdışında oldukça ses getiren bu seride "dark romance" bana göre göründüğünden çok daha başka hikâyelere yön veriyor. İkilinin kitap boyu aynı dinamikte ilerleyeceği düşünebilirsiniz ama bence özellikle bir olay vardı ki bu durum olay örgüsünü çok başka bir hale sokuyor. Ters köşelerin olduğu sürpriz kişilerle olayların boy gösterdiği ve kurgunun aniden şekil değiştirdiği bir romandan bahsediyoruz. Kitapta hiçbir karakterin kusursuz olmadığı ayrıntısı ve özellikle diyalogların espirili bir halde akışta ilerlemesini sevdim. Genelde bu serinin ikinci kitabı için çok sevildiği söyleniyor. Merakla ikinci kitabı bekliyor olacağım. Yetişkin içerikli olduğunu söylememe gerek yok sanırım, o halde ne yapacağınızı biliyorsunuz. Dark sevip biraz da gizemli olaylara merakı olanlar, bu hikâye tam olarak sana göre... #ışıklarsöndüğünde #lightsout #navessaallen #indigokitap
Roman
Işıklar SöndüğündeNavessa Allen · İndigo Kitap · 2025531 okunma