OKUNMALI
2025 35. kitabı
#okudumbitti "Olmamasına razıyım, oluyormuş gibi olmasın yeter." "Mutluluğunuzu yüksek sesle anlatmayın, hasedin uykusu çok hafiftir derler." "Bazı insanları sebepsiz seversin, bazılarını da bin sebep arar yine sevemezsin." "İnsanlar bu cennet dünyayı cehenneme çevirir, sonra da cennete gitmek için çaba gösterirler." Merhaba kitap dostlarım.Bugün size @elmayayinevi'nden çıkan #atşuadımı kitabı ile geldim.Değerli hocam @ahmetserifizgoren tarafından kaleme alınan eserde anlatı ve anılar iç içe geçmiş,okuyucu olarak müthiş keyif aldım okumaktan. Kitapta emek,bilgi,iş kalitesi,girişimcilik,planlama ekip,etik,eylem ve tutkudan oluşan bölümler mevcut.Ayrıca kitabın sonlarına doğru Teori ve Tasarım, Okurla Sohbet başlıkları da muhteşem örneklerle bezeli. Yazarın sıcak,samimi anlatımı,anlattıklarını okuyucuya dikte etmek yerine onunla bir dostuymuş gibi sohbet havasında yazdığı eser hayatın gerçeklerini bir bir anlatıyor. Kitap neye,nereden başlayacağını bilmeyenlere, ilk adımı atmakta yardımcı olacak,motivasyonunu artıracak, onu harekete geçirecek minvalde kaleme alınmış. Yazara göre "Mükemmel An" yoktur. Yazar her anlattığı durumu bir anıyla, gerçek hikâyelerle,alıntılarla güçlendirmiş. Yine yazara göre başarıdan çok cesaret, sonuçtan çok niyet önemlidir.Küçük adımlar büyük değişimlere kapa açar. Bu kitap kısaca Mükemmel zamanı bekleme Kusursuz planlar yapma Sadece adım at, düşüncesinden yola çıkarak değişimin yolunun insanlara açılacağını belirtiyor. Özgüven eksikliği yaşayanlara, motive olmakta sıkıntı çekenlere,kişisel gelişimin çok ötesinde olan bu kitabı öneriyorum. @ahmetserifizgoren @elmayayinevi @elmacocuk Kaktüs Hanım #kaktüsleokudukçaokuyoruz #kitapönerisi #kitapalıntıları
At Şu AdımıAhmet Şerif İzgören · Elma Yayınevi · 20241,721 okunma