Karlı bir Kayseri sabahından günaydın!
Tüm kitapsever dostlarıma mutlu günler kitaplarla güzelleşen vakitler diliyorum
Dünyaca ünlü New York Times çok satanlar listesinde yerini garantileyen bir yazar olan @ruthware den yine okurunu sarsan, sürükleyici bir psikolojik gerilim romanı. Yayınevinin kaliteli baskısı ve başarılı çevirisi ile harika bir okuma deneyimi sunuyor kitap.
Baş karakterimiz Jack, bir siber güvenlik uzmanı. Eşiyle birlikte büyük şirketlerin dijital açıklarını tespit eden başarılı bir ekip oluşturur.
Yorgun geçen gecenin sabahında evinin anahtarını bulmak için çabalarken uykuda olduğunu düşündüğü kocası Gabe' i uyandırmamaya çalışarak eve girmeye çalışır.
Eve girdiğinde hissettiği koku ve gördüğü manzara hiç iyi şeylerin habercisi değildi. Kocasının cansız bedeni ile karşılaşan Jack, panikle polisleri arar. Gelen polisler evde hiç ayak izi ve herhangi bir mücadele izinin olmadığını tek suçlunun maktulün eşi olabileceğine kanaat getirir.
Gabe'i öldüren kişi karısı, bütün şüphelerin başkahramanıydı.
Jack ise kendisinin suçsuzluğunu kanıtlamak için kaçmaktan başka çaresinin olmadığını biliyordu.
Hızlı tempolu bir psikolojik gerilim romanı. Güçlü bir kadının hayatta kalma savaşı ve güvenin sınandığı bir kurgu sunuyor kitap okurlarına.
Polisiye gerilim tarzını sevenlerin soluk almadan ve kitabı elinden bırakmadan okuyacağı bu kitabı siz dostlarıma da tavsiye ediyorum.
#books #aralık #reklamdeğiltavsiyekitap