Kendinizi Yeniden İnşa Etmeniz İçin Okuyun!
2025 35. kitabı
Okunma: 31 Aralık 2025 14:35
Az önce Stephen Covey tarafından, babası Franklin Covey'in ona öğrettiği 7 alışkanlığı tekrardan gözden geçirip, bazı güncellemeler yapmasıyla oluşturduğu harika bir kişisel gelişim kitabı okudum. Öncelikle insan karakterini bu kadar detaylı görsel haritalandıran ve bu konuda aşama aşama kendimizi geliştirmek için nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda pratik gereçler veren ender kişisel gelişim kitaplarından bir tanesi olması beni çok mutlu etti. Çünkü yazarın anlattığı yöntemler gerçekten etkili ve insanda gözle görülür değişiklikler meydana getiriyor. Özellikle kitabın kendi cenazenizde nasıl bir konuşma yapılsın istersiniz ile başlayan bölümü çok etkileyiciydi. Bir kısımda da özellikle üzerinde durulan "Özbilinç" kavramı bizim kendimizi nasıl yeniden inşa edeceğimizin anahtarı olarak çok güzel anlatılıyor. Kesinlikle bu güzel kitabı okumanızı ve faydalanmanızı öneririm. Şimdiden keyifli okumalar dilerim
Etkili İnsanların 7 AlışkanlığıStephen R. Covey · Varlık Yayınları · 20173,778 okunma