···Okunma: 01 Ocak 2026 11:03 Adelaide, içimde sana sarılma isteği uyandırdın. Bunu en son Yeşil Peri Gecesi'nin Şebnem'ine karşı hissetmiştim sanırım. Karşına geçip hayatın senden başka kimseye bağlı değil, büyümeyi becerememiş birinin sana bunu yapmasına izin verme demek isterdim. Kimsenin sana kendini değersiz hissettirmeye hakkı yok, kendine gel diye omuzlarından tutup sarsmak isterdim.
Herkesin kendinden bir parça bulabileceği bir karakter Adelaide. Çok güçlü ama çok kırılgan, sevdiği insanlar için gözü kapalı fedakarlık yapabilen ama kendini düşünmeye gelince hep boş veren biri.İnanılmaz sevgi dolu ama bi yandan da içinde sevgiyi deli gibi yanlış yerlerde arayan küçük bir kız çocuğu var aslında.
Bir çoğumuz sevgiyi yanlış yerlerde arıyoruz zaten ama sanırım bunu bazen bi kitapta başka birinin başına gelmiş bir şey olarak okuyunca fark ediyor insan. Ona yapma derken kendine de yapma demesi gerektiğini anlıyor. İyi ki okumuşum.
Ve sen Rory Hughes, korkunç birisin. Defalarca kez kitabı elimden bırakıp ya sabır dememe sebep oldun. İnsanlar senin kendini bir parça iyi hissedebilmek adına kullanabilceğin şeyler değil. Ve dünya emin ol senin etrafında dönmüyor.
Genevieve Wheeler sen muhteşem bir yazarsın. Ne yazsa okurum diyeceğim yazarlar listesine çok yüksekten giriş yaptın. Bu kadar sıcak, bu kadar samimi anlatılamazdı sanırım Adelaide'ın hikayesi. 10 üzerinden 10 değil aslında kitabın hakettiği puan, daha fazla bence. Her kadının okuması gerektiğini ve durup bir kendi hayatına bakması gerektiğini düşünüyorum. Varsa hayatınızda bir Rory Hughes acilen çıkarın, gerçekten sonu yalnızlık bile olsa ona ihtiyacınız yok.
İyi ki varsın Genevieve Wheeler, iyi ki tanıştık Adelaide Williams. Umarım layığını bulursun Rory Hughes.