·336 syf.····Okunma: 02 Ocak 2026 21:37 Mart Menekşeleri... Adından anlaşıldığı üzere mart ayında geçtiği için kitap bu adı almış bence. Mart ayında denizin, adanın, doğanın, insanın ruh halinin, biraz kış biraz ilkbaharın etkisi.
Kitap başlarda klasik başlıyor. Aşk hikayesi olarak bakıyordum başta. Her ne kadar merak unsuru kitapta belirtilmiş olsa da. Okurken karakterlerin iç dünyasına girebilmiş olmak gerçekten güzel hissettirdi. Kitabın içinde kitap olan bir kitaptı kendisi. Benim için kitap okuyamamaktan çıkmakta çok faydası oldu. Akıcı ilerliyor ve sıkmıyor, bölümleri de kısa kısa zaten.
Yaşanan aşk, tutku, sevgi, mücadele ve verilen savaşlar. Özellikle Esther ve Elliot... Gerçekten çok başkaydınız. Emily'nin azmi de hayatta bir şey başarmak istiyorsa bir insan, bütün çaba ve enerjisini başarmak istediği duruma yöneltmesinin en güzel örneğiydi benim için.
Tek olumsuz yorumum Jack ve Emily'i biraz daha birlikte okumak isterdim.