·480 syf.····Okunma: 05 Ocak 2026 13:29 Herkese Merhaba
Yeni yılımız sağlıklı- mutlu ve huzurlu olması dileğiyle hepinize iyi yıllar diliyorum. Yılın ilk kitabını okuduk. idare ederdi kötü bir kitap değildi ama beklediğimde olmadı. Ben farklı bir şeyler okuyacağız sanıyordum daha farklı yazar sanıyordum. Neyse buda kabul edilir gibiydi. 7 verecektim ama cok haketmediği düşündüm 6 verdim siz onu 6,5 olarak kabul edin.
Gelelim kitabımıza; gelin kitabında koen serena bağlanması ile bitmişti. Hikayemiz de burdan başlıyor, Koen serenaya sen benim eşimsin ama senle işim olmaz diyor. Sonra serena korunması gereken olaylar oluyor ve koen tarafından korunmaya başlıyor ve olaylar başlıyor.
Kitabın yarısından coğu cok bir şey olmuyor , atışmalarını fılan beğendim alıntılardan belli oluyordur. Koen asla ne hıssetiği bilmıyoruz yarısına kadar kitabın adam resmen buz gibi bana göre tam alfaydı... ağırlığın olacak abi alfaysan yani.. tabi kızdığım yerler oldu kendisine özellikle Serenaya karşı davranışlarında fılan.. Serena ise bence ali yazabileciği en iyi kız karakterlerden biri olmuş... ben yazarı fazla abartıldığı ve kitapları beğenmeyen kitlesindeyim( şaşırdınız mı ? hayır hahah) öyle woww olmadım ikiside...
Aksıyon filan gelişen olaylar idare ederdi. Aralarında aşk ise çok hissedemedim ben, tabiki varda cok şey olmadım etkılemedi beni.. sonra aşırı açık kalan konular var.
1. Eş olayı ; konun eş olayı olması ve ona göre gitmesi gerekirken başka yönlerde devam etti.. bazı olayları ona bağladılar ama üstü açık kaldı hep.. mesela evet koen eşi serena ama serena eşi o değil gibi gösterildi. Sondada aa sende beniö eşimsin oldu da bunu gösteren herhangi ipuçları olmadı... bir kaç şey vardıda ona bağlamadı ki anlayak yada kız anlasın ... bir anda sen benim eşimsin dedi bitti. Hiç beğenmedim o kısımları
2. İse seks sahneleri, ulen koen alfa olduktan sonra bakirlik sözü vermiş aradan kaç yıl gecmiş filan ulen ilk seferleri böyle mı olur? Aşırı yazamamış yani.. ne yazdığını anlamadım zaten , insan azcık duygulu fılan hazlı yazar sıfır etkılenme yani bu kısımdan direk 3 puan kırdım... yazacaksan düzgün yazacaksın hele kitapta bu önemli bir şey olarak gösterirsen... koen biri ile olursa alfalığı elinden alınıyor cunku; yapıyorsanız bunun hakkını verin lennnn..
Sonu ise bence aceleye getirmiş filan, zaman atlaması varda beğenmedim o kısımları. Lafın kısası okunabilir, idare edilir, gelin kitabınıda daha cok beğenmiştim. Yinede kötü değildi.