·142 syf.····Okunma: 10 Ocak 2026 02:20 İnsanı hayretler içinde bırakan ve çoğu yerde düşündüren bir kitaptı. Dini ve teolojik olayların alaycı ve düşündürücü bir dille yazıldığı bu kitap, bazı olaylarda insanı kuşku içerisinde bırakabilir. Kitabı okuyacaklar için tavsiyem, tüm dini bilgilerini bir kenara bırakarak kitabın sadece olay örgüsüne ve anlatmak istediği asıl mesaja odaklanmalarıdır. Kitap, dini hassasiyeti de içine katarak okunursa, kitabın başından sonuna kadar bir önyargı oluşur ve çoğu yerde insanı kitabı bırakmaya itebilir.
Dini olayların ve Tanrı/efendi figürünün çarpıtılarak anlatıldığı bu kitap, hem sürükleyiciliği hem de olay örgüsünün yaratıcılığı ile insanı içine çekiyor.
Tüm önyargıların bir kenara bırakılarak okunmasını tavsiye ettiğim bu kitap, gerçekleri insanın suratına bir tokat gibi yapıştırıyor ve bundan dolayı da unutulmaz kuşkuları insanın içinde bırakıp, yazarın hayal gücünün genişliğiyle insanı kitabın içinde uzun ve yorucu (zihinsel anlamda) bir yolculuğa çıkarıyor.