Bayrak
Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü... Kızkardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü, Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. Sana benim gözümle bakmayanın Mezarını kazacağım. Seni selâmlamadan uçan kuşun Yuvasını bozacağım. Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar; Yurda ay-yıldızının ışığı yeter Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor, s.23
Şiir
2.905 Gösterim
tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim. 🇹🇷🇹🇷
Yahya Saygan
Mysterious Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar; Yurda ay-yıldızının ışığı yeter 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Atilla 🙏🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Yahya Saygan
Kedisever Ne güzel bir anı✨️ Paylaştığınız için çok teşekkür ederim Kıymetli Hocam 🙏💐 SENİN DESTANINI OKUDUM, SENİN DESTANINI YAZACAĞIM🇹🇷 İlelebet, Şanlı Bayrağımızın destanı okunsun ve yazılsın inşallah 🤲 Küçücük bir Çocukken okuduğunuz şiir anında Babanızın, Annenizin gözlerinde aradığınız dayanak, güven ve sevgi; Tüm Millettimizin de, her İstiklal Marşımız okunduğunda göndere yükselirken, dalgalanırken gözlerini ayıramadığı Şanlı Bayrağımız 🇹🇷 ve Bayrağı Bayrak yapan Şanlı Ecdad ve Tarihimizden aldığı dayanak, güven ve sevgi ile özdeş olduğuna inanıyorum. DALGALANDIĞIN YERDE NE KORKU, NE KEDER🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
︎Sevgi♡Meren︎🙏💐🇹🇷🇹🇷🇹🇷