“Çalıyorum, çünkü sevgili ailemin yaşamak için paraya ihtiyacı var.” “Yalancı!” dediler hep bir ağızdan. “Çalıyorum, çünkü bu zalim dünya dürüst bir işte çalışmama izin vermiyor!” diye haykırdı Calo, kendi bardağını kaldırarak. “YALANCI!” “Çalıyorum, çünkü tembelliğiyle annemizin kalbini kıran zavallı ikiz kardeşimi geçindirmem gerek!” Galdo duyurusunu yaparken Calo'ya dirsek attı. “YALANCI!” “Çalıyorum, çünkü,” dedi Jean, “kötü arkadaşlar edindim.” “YALANCI!” Törende sıra nihayet Böcek'e geldi. Çocuk hafifçe titreyen bir elle kadeh kaldırıp bağırdı. “Çalıyorum, çünkü bu iş acayip zevkli!” “PİÇ KURUSU!”
Sayfa 127·Kitabı okudu
··1 alıntı·
3.073 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Viii Locke'ın sıfatı eşgali böyle miymiş?! 👀
Evet, Locke'ın hiçbir zaman yakışıklı olduğu söylenmedi zaten. Sıska ve çirkin bir çocuktu, sıradan bir tipi var deniyor hep
1 yanıtı göster
Bu kitap kaç yaş için uygun ve tetikleyici unsurları neler bilgi verirseniz çok sevinirim ☺️
Önceki 4 yanıtı göster
Rivers Bookstore
Rivers Bookstore
aşırı tavsiye ederim bu arada benim favori serilerimdendir 💖💘
3 yanıtı göster
"Bunu sırf karanlık ve ürkütücü gecelerde perili Ata binalarında saklanmaya bayıldığım için yapıyorum," dedi. "Yalancı," dedi Jean yavaşça. "Bunu sırf oldum olası Böcek'in bir Ata hayaleti tarafından yenildiğini görmek istediğim için yapıyorum." "Yalancı," dedi Calo. "Bunu sırf bir hazine odasından yarım ton sikke çıkarıp bir at arabasına yüklemekten zevk aldığım için yapıyorum." "Yalancı!" Galdo gevrek gevrek güldü. "Bunu sırf siz başka işle meşgulken indeki tüm mobilyaları Avucunu Yala Harza'ya satacağım için yapıyorum." "Hepiniz yalancısınız," dedi Locke, tüm gözler beklentiyle ona çevrilirken. "Bunu sırf Camorr'daki hiç kimse böyle bir şeyin altından kalkabilecek kadar becerikli ve daha en başından böyle bir yükün altına girecek kadar aptal olmadığı için yapıyoruz." "PİÇLER!" diye bağırdılar hep beraber... Sayfa 328
seninle bağdaştırdığım ppye dönmüşsüün 🫶
Önceki 2 yanıtı göster
Ece
Ece
sen öyle diyorsan kalsın o zaman değiştirmiyorum 😌🖤
1 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor