Linç kültürünü dibine kadar hisseceğiniz o kitap
2026 1. kitabı
Okunma: 18 Ocak 2026 14:43
Uzun zaman sonra ilk defa popüler olan bir kitabın, gerçekten hak ettiğini gördüm. Eveett bu kitap sarıyüz. Açıkçası nasıl yorumlayacağım hakkında da bir fikrim yok çünkü kitap otobiyografi gibi June’un başından geçenleri onun hislerini okuyoruz. Genel olarak beğendim onun yaşadığı her şeyi hissettim insanın kendinden bişeyler bulacağı bir kitap olduğunu düşünüyorum. Kıskanma, imrenme, beğenilme en çok da köşeye sıkışmışlık hissini o kadar güzel geçirdi ki hepsini ben yaşadım. June’u az da olsa sevdim yaptıkları ne kadar yanlış olsa da onu anladım tabii hayatındaki tüm başarısızlığının suçunu Athenaya yüklemesine anlam veremedim o ayrı. Yine de Athenayı da sevemedim ne kadar hikayesi çalınsa da bana bir türlü masum gelemedi. Genel olarak okurken merak ettiğim dikkatimi çeken bir kitap oldu ama edebi değerinin olduğunu düşünmüyorum daha çok değişik bir tarzda yazılmış bir anı kitabı gibiydi. Bu kadar popüler olmasını da saçma bulmadım. Gerek bakış açısı gerek konusundan ötürü kuangın diğer kitaplarını da merakla bekliyor olacağım.
Sarı YüzR. F. Kuang · İthaki Yayınları · 202513,2bin okunma