Arkadaşlar neden böyle adamı üzüyorsunuz ayıp utanın Bak adam hesabı silme noktasına gelmiş üzmeyin gitmeyin üzerine Arada bi biji Rojava biji Kürdistane falan deyin mutlu olsun Görüyorum bazılarıniz Rojavayi s2me dassagima sürdüm falan diyor orada masumlar ölüyor devlet eliyle katliam uygulanıyor ama siz hiç utanmadan siz böyle paylaşım yapabiliyorsunuz Ölenler terörist olduğu için böyle yapıyorsunuz Terörist olmasaydı ölmezdi Türkiye Büyük Millet Meclisine girerdi dağa çıkmasalardı Bunların zeka seviyesi buralarda youtube.com/shorts/VyHDPRsC...

akın açıkgöz

@akinacikgoz
1K,Rojava Yazılarına Sansür Uyguluyor, Ama !
1000kitap savaş yanlısı mı! Burası 1000Kitap, bir kitap platformu ve burası sosyal medya değil! Ben burada Rojava mücadelesi gibi ciddi bir konu üzerine yazılar paylaşıyorum. Ama 1k tarafından kaldırılıyor.Ancak, son zamanlarda bazı kullanıcılar burayı Instagram ya da TikTok gibi boş, anlamından yoksun paylaşımlarla dolduruyor ve 1k sesiz Ben sosyal medya kullanmıyorum, ama buranın da bir sosyal medya olmasını kabul etmiyorum. Bu platformda kitaplar ve düşünce paylaşılmalı, TikTok’taki boş içerikler buraya taşınmamalı! Sosyal medya zaten mevcut, orada o tür içeriklerle vakit geçirebilirsiniz. Ama burası o tür paylaşımlar için yer değil. Burası ciddi bir platform, burada ciddi içerikler olmalı! Eğer burayı doğru kullanmak isteyen birileri varsa, saygı gösterip anlamlı içerikler paylaşsın. Yoksa, bu platformu da silmek zorunda kalacağım. Bu kadar basit!
Lan it sürüleri Filistin için paylaşımdan geçilmiyordu söz konusu Kürtler, Rojava olduğunda mı sadece kitap platformu demek aklınıza geliyor
Önceki 7 yanıtı göster
Zeki Önal
Zeki Önal
seloyu başkan yapacaklarmis sabah sabah güldüm dağ faresi sağ ol 🤣🤣🤣 Ne salaksın ya buna gerçekten inanıyor musun
Kodumun hırtlarının zırlaması öyle böyle keyif vermiyor. Twitter'da ziyadesiyle güldüm sağ olmasınlar.
Valla keyfimiz yerinde bunlar geberdikçe bunlara destek verenler burda ağladıkça keyfimize diyecek yok