Canı cehenneme..
Şükrü Erbaş | Seslendirme Şahsıma Aittir BİR KARDEŞ MAVİ Canı cehenneme rahat uyuyanın Kapısını örtenin perdesini çekenin. Yüreği yalnız kendiyle dolu Duvarları ancak çarpınca görenin. Canı cehenneme başkasının yangınıyla Evini ısıtıp yemeğini pişirenin. Bahçesine dek gelen alevleri Şehrayin sanan aptalın Canı chenneme, camlarında Parçalanmış cesetler uçarken Bir iğdiş incelikle çiçekleri sulayanın. Mutfakla yatak odası arasında Çarşılarla gövdesi bencillikle hırslı Yılgınlıkla yenilgi arasında Dünyayı tüketenin canı cehenneme... Bütün Şiirleri 2
Alıntı
1 +1'leme
1.412 Gösterim
Merve Hocam, düşünüyorum düşünüyorum ben bu güzel şiiri dinleme şansına muvaffak olmak için nasıl bir sevap işlemiş olabilirim diye… Bir türlü bulamadım hocam. Sesinize sağlık hocam şiir resmen sesinizle can bulmuş 😇😇
Merve
Estağfirullah değerli kardeşim Mehmet B. . O kadar değil ama çok teşekkür ederim. Şiir güzel. ✨❣️ Eksik olmayın. ☺️🙏
Tebrikler Merve Hanım. Yine başarılı bir şiir performansı 👌🪷 Malum olaydan dolayı günlük 500 like meselesinden dolayı beğeni yapamadım ancak arka arkaya 3 kez dinledim ☺️
Merve
Çok teşekkür ediyorum ♛hakan♞kutlu♛🙏☺️ Sorun yok, beğeni yapamasanız bile yorumla belirttiniz düşüncenizi. Sözler çok anlamlı. Şükrü Erbaş tam bir halk şairi. ✨
👏👏🌿💫
Hilâl Ben 🥰🙏❣️