, bir kitap okudu
2026 4. kitabı
Sarah J. Maas
7.9/10 · 4.946 okunma
Şevval Kavanagh
Beni uzun bir yolculuk bekliyor 🥹 çok heyecanlıyım bu seri için 🫠
Bunun seveni kadar sevmeyeni de cok benim de cok merak ettiğim bir seri ama inanılmaz uzun ve göz korkutuyor ister istemez🥹
Şevval Kavanagh
Evet bir tık uzun ve ilk kitaba göre basit biraz ama ilerleyen kitaplarda bakış açısını değiştirebilecek bir seri sanırım umarım ben de beğenen taraftan olurum 🥹
Keyifli okumalarr🤍. Seriye başlamişsin ve şimdiden söylüyorum çok seveceksinn. Ben okuduğum kısma kadar çok sevmiştim özellikle manon🤌 harika bir karakter, en sevdiğin karakter olur o kadar da eminim😄. Hatta sırf manon için seriye tekrar başlamayı düşünüyorum.
Şevval Kavanagh
Manon'un editlerini o kadar çok görüyordum ki ya kim bu kız diyordum sonunda ben de tanışacağım kendisiyle ve seveceğime eminim 🤭 çok teşekkür ederimm 🫶🏻✨
Şevval Kavanagh
Kitap normalde 496 sayfa olarak görünüyor ama burada neden 416 sayfa yazmışlar kii 🤦🏻‍♀️
Şevval Kavanagh
Üni arkadaşımı hasret gidermek için memleketime kaçırdım, kitap okuma işi bir haftalığına yalan oldu 🥹 ilk fırsatta devam edeceğim ✨
Şevval Kavanagh
Sayfa 247... Arkadaşlar okuyanlar bilir, aynı yazarın Hilal Şehir - Toprak ve Kan Hanesi kitabındaki Ruhn karakterinin adı geçiyor ama nasıl geçiyor biliyor musunuz? RUHNN DAĞLARI 😂 Harbiden de dağ gibi adamdı yazarım çok saol hatırlattığın için 😂
Şevval Kavanagh
Hikayede yaverleri birer birer *ldüren bir katil var ve sanırım kim olduğunu anladım 🥹 pinterestte bir kerecik karakterlere bakayım dedim, orada da spoiler yedim ya 🫠 açık açık katili göstermese de karakterin yansıttığı o karanlık vibe ve hikayedeki hareketleri kendisini açığa çıkardı gibi bence 🤭