2026 10. kitabı
Kapaktan da anlaşılacağı üzere Galler Prensesi Diana ve onun yaşadıklarını anlatan bir hikaye. Evliliğinde yaşadığı sorunlar bir yana kraliyetin onu bir türlü kabullenmemesi Kraliyetin ağır yaptırımları ilgisiz bir koca istenmeyen gelin, sonrasında Camilla ile gelen aldatma Diana’yı yalnız bir kadın yapmış zaten ürkek saf ve temiz olan yüreği onu Blumia hastalığına sürüklemiş çocukları william ve Henry ‘in doğması bile bu yaşantıyı ve evliliği değiştirmemişti. Diana yalnız bir kadındı güçsüzdü savaşamazdı. İşte bu kitapta sevgiyi arayan ve onu yüzbaşı James Hewitt ‘e bulan Diana’nın ve James’in yaşadıkları gizli aşkı, kameralar arkasındaki hayatlarını anlatıyor. Ben Diana’yı tv de izlerken hep üzülmüştüm Michael Jackson ‘dan Dirty Diana şakısını söylemesini istediğinde Michael ona kraliyete saygımdan söyleyemem dediğinde o şarkıyı çok sevdiğini söylemişti ve ben hep Tv’ de o ürkek bakışları gördüğümde yada prens Charles ile beraber yaptıkları röportajlarda onu nasıl incittiğini üzdüğünü aşağıladığını gördüğümde bunun zaten sevgiye dayalı bir evlilik olmadığını anlamıştım gerçekten çok zor psikolojik bir süreç. Ayrıldıklarında mutluluğu bulacağını düşünürken, erken gelen vefatı ardında milyonlarca seveni varken onu bu hayattan mutsuz bir şekilde uğurladı
Prensesin AşkıAnna Pasternak · AD Yayıncılık · 199545 okunma