12-15 yaşındaki kız çocuklarını dağa çıkarıp sonra öldürüldüklerinde ise sivil gibi bahsederek kadınlarımızı binadan atıyorlar, çocuklarımızı öldürüyorlar diyenler iki yüzlülerin âlâsıdır. Neymiş “bunlar müslümansa biz değiliz” 300.000 kişi ordusu olan(!) ama dağa 15 yaşında kızları çıkaran teröristleri desteklemek için algı yapmak tabi işinize geliyor. Eline silah verdiğiniz kız o silahı askere doğrulttuğunda kimse gül uzatmaz, o çocukları bu hale sizin desteklediğiniz katil, şerefsiz YPG,PKK getirdi. İnsanlar Rojava’ya sessizmiş, çok komik. İsteseniz de istemeseniz de Kamışlı terörden temizlenecek ve kız çocuklarına da bu zulmü bir daha yapamayacaksınız.
Kurdî
2 +1'leme
4.732 Gösterim
Sizler; burda yorum yapan herkese sesleniyorum o balkondan atılan ister kürt ister arap ister türk olsun bir insanın bu şekilde katledilmesine böyle yorum yapıyorsa ve bunu destekleyenler varsa öncelikle vicdan denilen şeye bakmalarını tavsiye ediyorum
Önceki 13 yanıtı göster
Resul BİLEN
Diyarbakır hapishanelerinde olanları savunmuyorum, bu ülkede 80 darbesinden Kürtler kadar Türkler de Lazlar da herkes çekti. Adı üstünde darbe ve halkı asla temsil etmeyen halka karşı bir darbe. Bugün sahip olmadığınız bir hak yok, dahası fatura bile ödemiyorsunuz
6 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu kadar aşağılık olmak zorunda değilsin.
Önceki 2 yanıtı göster
Resul BİLEN
git Diyarbakır annelerine sor Analarıyla bile görüştürülmeyen çocuklar için masıl bir kanıt bekliyorsun? Çocuklar ortada yok, kaç tane anne isyanda, sen kanıt istiyorsun vay bakam bay Git sor Diyarbekir annelerine hrw.org/news/2024/10/02...
5 yanıtı göster