Taliban'ın İslam adı altında ama İslam'dan uzak yaptırımlarına bakarak İslam'a laf edip epstein adasındaki oyuncuların filmini izleyip şarkılarını dinlemeye devam mı he duyarlı arkadaşlar?
İslam asla bu değil zaten. İslam'da değil insan bir karınca aç kalamaz. Kışın dağlara buğday serpin kuşlar aç kalmasın deniyor. Komşun açken tok uyuyamazsın. İslam temiz ve merhametli, hoşgörülü bir dindir, zalim değil.
ne alakası var? günümüzde hangi şeyi doğru yapmışlar da ki zaten bunu eleştiriyor insanlar. gelipte yazdığınuz şeye bakın insanlar bu vahşete korkunçlukla bakarken bide sanki herkes bundan memnunmuş gibi yazmanız sadece gülünesi.
honne ben hiç kimse tepki vermiyor demiyorum farkındaysanız kimsenin yani başında nöbetini de tutmuyorum ama görünen şeyler de göz ardı edilmesin diyorum izlenmeler gişeler biletler yorumlar bunlar hala devam ediyor ve az da değiller. Bende onu söylüyorum hanımefendi bunun İslam'la alakası olmadığını en başta müslümanların tepki gösterdiğini (İslam diye anıldığı için) söylüyorum lafım birine ses çıkarıp diğerine bişi demeyen de. Bir yandan birini eleştirip diğer yandan hayran olarak dinleyen de izleyen de. Düzgünce okuyun Allah aşkına ya. Ne demişim bir bakın ona laf edip hala hayranlığa devam mı demişim hayran olmayan zaten üzerine alınmıyor niye alınsın ama iki yüzlülük yapanlara söylüyorum bunu bile açıklatıyorsunuz. Bir elinde talibana yorum yazarken kulağında kulaklık o iğrençlikte boy gösterenleri dinleyenlere söylüyorum. Bunları yapmayıp her türlü tepki verende üstüne alınmasın bir zahmet uyarı mı koyayım
işin komik tarafı da zaten bu ya aralarında bir tane müslüman olan olsaydı yada olay direkt müslüman ülkelerden birinde yaşansaydı herkes ayaklanmıştı ama şu an twitter’da gündem olması dışında gelişen hiçbir şey yok. ne bir soruşturma ne haber kanallarında yayınlanma ne bir tutuklama hiçbir şey yok
honne nerede yaşıyorsunuz siz? Tüneller çok çabuk unutuldu mesela yahudi piçlerin oluşturduğu. Yine servis edildiği kadar biliyoruz her şeyi zamanları onlar planlıyor onlar yayıyor. Göbek atılmason buna da bir zahmet ama yeteri kadar ses çıkmıyor kusura bakmayın neler neler yapılmış ya haberiniz var mı dünya ayağa kalkmalıydı dünya ama nerede hani? Tepki verilmekten başka ne yapıldı mesela örnek verin? Hak konuşalım İslam geçince onun hakkı bunun hakkı diye zırlıyor millet. Peygamber 6 yaşındayken evlendi iddiası üstüne ne konuşmalar geçti burada bak en basitinden neler neler dendi ki bu iddiaydı ve burası diğer sosyal medyalar gibi de değil ona rağmen haftalarca gündemde kaldı. Ama bu nerede hangimiz iğrendiniz o ünlülerden hala devam etmiyorlar mı hala hayranlar ortada cirit atmıyor mu? Şarkılar konserler videolar fanlar cartlar curtlar. Anlayacağınız ve tutacağınız yerleri iyi öğrenin. Bizim lafımız İslam'la alakası olmayan ama o ad altında ortaya atılan şeyler yüzünden kötü görünmesi. Çocukların eğitim hakkının yasaklanmasına böyle tepki veriliyorsa (ki haklı tepkiler) diğer kısma ayağa kalkılmalıydı insanlar
İki tarafı da tutmuyorum. Ama çok objektif bir yorum olmuş, tebrik ederim 👌 tarafsız gözle bakmak, birini savunmak maksadıyla diğerinin hatalarını yok saymadan belirttiğiniz fikir için kendi adıma teşekkür ederim.