Şermin Yaşar Online Söyleşisi Salı Günü
Hazır mısınız? Çünkü bu kıymetli yazarımızla ilk kez online olarak buluşuyoruz ve bu bizim için büyük bir heyecan, gerçek bir gurur kaynağı! 🎉 📚 Şermin Yaşar'ın gençlik ve çocuk edebiyatına damga vuran o güçlü dünyasını bu kez yeni romanı ile ekran başında, hep birlikte keşfediyoruz. Üstelik tamamen ÜCRETSİZ. Evet, herkes davetli! 🎙️ Bu özel gecede sunumu, Doğan Kitap Genel Yayın Yönetmeni Cem Erciyes üstleniyor. Edebiyatın mutfağından gelen, sözü yönlendiren, yolu açan bir isimle aynı yayında buluşuyoruz. 🎧 Yayının moderatörlüğünü ise Merve Aydın yapacak. Akışı, sohbeti ve enerjiyi bir arada tutan güçlü bir moderasyon bizi bekliyor. 🏆 Konuğumuz, 2025 NDS Liseliler Edebiyat Ödülü’ne layık görülen, çok konuşulan ve çok okunan ödüllü kitabıyla bizlerle. Bu hikâyeye, bu sohbete, bu ilk online buluşmaya sen de dahil ol. 🖥️ Ekran başından katıl, 🤍 Ücretsiz, 🌍 Online, 🙌 Herkese açık. Birlikte edebiyatın kalbine dokunalım. Bu heyecanı, bu özel anı, bu ilk’i kaçırma! ✨
8 +1'leme
27bin Gösterim
Bana dogum gunu surprizi mi yapti canim grubum?)
Kıymetli kadın yazarlarımızdan Şermin Yaşar ile kavuşmak için gün sayıyoruz 🌸
Kitabı çok severek okuyorum 🤗 Söyleşi için heyecanlıyım😇
Kitaba bayıldım... Harika bir anlatı... Yazarından dinlemek beni fazlasıyla mutlu edecek. Merakla bu güzel Etkinliği bekliyorum
Çok güzel bir kitaptı, çok da sevdiğim bir yazar. Heyecanla bekliyoruz 💗
Ne yazsa okurum dediğim yazarın söyleşisini tabii ki büyük bir heyecanla bekliyorum 💚🌿