2026 6. kitabı
Okunma: 03 Şubat 2026 10:55
Son ayı kitabının devamı olan “Ayı Dönüyor “kitabının yorumu ile geldim.Son Ayı kitabının final bölümünde April ile Ayı hüzünlü bir şekilde vedalaşmışlardı.Ve dönmelerinin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen April’in Ayıyı düşünmeden geçirdiği bir gün bile olmadı.Arkadaşı Tör’den gelen mailde Svalbardda bir ayının vurulduğu yazmaktadır.Bunun üzerine April babasını ikna edip,Svalbarda ayıyı bulmak üzere yola düşerler.Yine macera dolu ve sonunda asla tahmin etmeyeceğimiz güzellikler yaşadıkları bir hikayeydi.Yine içimizi sıcacık yapacak,bizi duygudan duyguya sürükleyecek,yer yer hüzünlendirecek ve en önemlisi çok şey öğretecek bir kitap okudum.İlk kitapta olduğu gibi bu kitapta da küresel ısınma ve iklim değişikliği sonucunda yaşanılan olumsuzluklar,doğal hayatı nasıl tahrip ettiğimiz,bir insanın bile neleri değiştirilebileceği,büyüklerin de çocuklardan çok şey öğrendiği harika bir kitaptı.İlk kitapta olduğu gibi yazarımız çok kapsamlı araştırmalar yaparak yazmış bu kitabı da..Çizimler de tek kelime ile efsaneydi.Çocuk ya da yetişkin farketmeksizin herkesin okumasını tavsiye edeceğim bir kitap,keyifli okumalar diliyorum
Ayı DönüyorHannah Gold · Timaş Genç · 2023349 okunma