𝙐̈𝙘̧𝙚 𝘽𝙞𝙧 𝘼𝙨̧𝙠
𝙰𝚜̧𝚔 𝚟𝚎 𝙱𝚒𝚕𝚐𝚎𝚕𝚒𝚔 𝙴𝚐𝚎'𝚍𝚎 𝙲𝚊𝚗𝚕𝚊𝚗ı𝚢𝚘𝚛
Herkese Merhabalar...
Sizlere yepyeni bir kitap ile geldim.
Aynı zamanda benim yazarın kalemi ile tanışma kitabım da oldu.
İlk önce ismi ve kapağı dikkatimi çekti renkler ve uyum şahane...
İsim konusuna gelince tabi ki onun da bir açıklaması var zaten kitap içinde vermiş yazarımız onu okuyunca bulacaksınız.
Eee onu da okuyunca bulun ben çıktığı yolu ve anlamı sevdim.
Yazarın kalemi oldukça iyi ama detayları eksik buldum.
Böylesine güzel bir giriş ve konu ile daha fazla o evrene misafir olmak daha fazla karakterlerde bulmak, tanımak isterdim.
Diğer yandan daha çok bilgilendirmeye yönelik bir kitaptı nasıl yani diyecek olursanız renklerin anlamları, hayvanlar ile ilgili açıklamalar vardı.
Mesela çocuklarımızı kuzum diye sevmesek daha iyiymiş.
Karakter öğrenmeye başlayınca biz de başladık.
Yalnız bilmediğim şeyler de öğrenmiş oldum.
Zira bu tür konulara biraz uzak kalıyorum.
Aslında pek de hakim olduğum bir konu değil.
Hangi konu mu biyoenerji ve spiritüel güçler.
Ama ilgisi olanlar için daha cazip bir seçim olabilir.
Ki roman şeklinde olunca benim de fazlasıyla ilgimi çekmiş oldu hem öğrendim hem de karakterler ile daha bir anlamış oldum daha fazla detay olsa ve konu genişletilmiş olsa doyurucu olurdu.
Kutay karşılığı olduğunu bilse de Naz ile bir türlü o istediği ilişkiye adım atamaz.
Aralarında engel olan bir şey olduğunu düşünür ki nitekim bunda da haklı olduğunu öğrenecektir.
Arkadaşının yeni açılışını yaptığı iş yerine ziyârete giden Kutay orada ruhlar ile çalışan ve sıradışı biri olan Melek ile tanışır.
Ve hemen onunla bir seans yaparlar daha ilk seans da ise farkı görür.
Ona çok iyi gelmiştir.
Naz'ı da onunla tanıştırıp iyi gelmesini ve aralarında olanın çözülmesini ister.
Bundan sonrası mı?
Tabi ki anlatamam onu okuyup görecek ve aşamaları ile okuyacaksınız neler olacak neler?...
Kitap sizi bekliyor.
#üçebiraşk #seldacacomments #vuslatınkitapkurtları #reklam değildir.