2026 15. kitabı
Okunma: 08 Şubat 2026 12:55
Yıllardır hiç değişmeyen, gelişmeyen üslubuyla basit bir Şermin Yaşar kitabı...Her kitabında aynı ifadeler "Allah'ın unuttuğu bir köy" ifadesi gibi (Sümme haşa) (Allah bütün noksanlardan münezzehtir.)"Allah" biz müslümanlar için Lafza-i Celâldir .Namazda ilk olarak Sübhaneke okuyup, tüm noksan sıfatlardan münezzehtir diyerek başlayan müslümanlarız."Tanrı" ifadesini kullansanız hiç sıkıntı yoktu inanın.Çünkü biz tanrıya değil,Allah'a inananlardanız.Severek okumuyorum kitaplarınızı sadece uyarmak zorunda olduğum öğrencilerim var.Bi kitap için öğrencilerimin imanı küfre düşsün istemiyorum.Umarim bir gün değişir üslubunuz.Ayrica halktan , Anadolu'danmış gibi bir algı var okurlarınızda.Anadolu'da koca karı imanı diye bir tabir (şeksiz, şüphesiz bir iman) vardır.Hicbir Anadolu insanında sizin yazdığınız gibi destursuz bir atıf yoktur Yüce Allah'a.Halktan bihaber,kopuksunuz bu üslupla...
Altı Harfli Bir TatlıŞermin Yaşar · Doğan Kitap · 202513,7bin okunma
Yorumunu bekliyordum ablacığım. Allah senden razı olsun. Öyle çok okuyan ve öven vardı ki merak etmiyor değildim ama kalbimde huzursuzdu hep. Elim gitmiyordu, alamamıştım bir türlü kendisinin kitaplarını. Şimdi iyi ki diyorum.
Gülşen Gülşen
KitaplarŞifadır ᥫ᭡ hiçbir edebî güzelliği de yok,vakit kaybı canım benim
Mücevherikitap birde burdaki incelemeye bak derim almadan once💖
Mücevherikitap ne demek canim her daim🥰💖
Neden insanlar okur anlamış değilim. Sürü psikolojisi sanırım. Gerçekçi ve hakkaniyetli bir inceleme tebrik ederim.
Gülşen Gülşen
Fikir İşçisi düşüncelerin için teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi popülizm maalesef.Ergenler çok okuyor,ona üzülüyorum .
İncelemeyi bekliyordum; bir yıldız verdiğini görünce yorumunuzu daha da merak ettim. Öyle çok okunan bir kitap ki, merak etmemek mümkün değil. Yazarın bir kitabını daha önce okumuştum ama bu gibi ifadelere rastlamamıştım. Yine reddiyeni vermişsin hocam 😊 Çok okunan bir kitap olunca haliyle merak ediyordum; güvenli ellerden yorumu okuyunca artık merakım kalmadı. Emeginize saglik..
Gülşen Gülşen
Hatice Deli Tarla kitabında daha ağır bir ifade vardı maalesef.Yazdiginin ne anlama geldiğinden gafil.Popülerligi hiç haketmiyor hocam.Neyse para vermedigime seviniyorum artık.