Billy Summers, sadece “kötü adamları” vuran bir tetikçi olsa da, aslında her satırında kendi vicdanıyla savaşan bir adamın hikâyesi. Stephen King bir kiralık katilin son işini anlatırken bizi karakterin yazar kılığına bürünüp daktilosunun başına geçmesine götürüyor; mermilerden çok kelimelerle ruhunu temize çekmeye çalışan bir adamla yüz yüze bırakıyor.
Kitap, ilk başta detayların içinde ağır ağır ilerleyen bir yolculuk gibiydi benim için; ama bir noktadan sonra o meşhur “intikam” ve “sadakat” ateşiyle beni bambaşka bir yere çekti. Okudukça karakterle kurduğum bağ da güçlendi. Kitabı bitirdikten sonra aklımda kalan, bir suç hikâyesinden çok insan olmanın ağırlığı oldu.
Bu arada kitabın satır aralarında, önümüzdeki yazın içeceğini de Stephen King sayesinde bulmuş oldum ;)
Billy SummersStephen King · Altın Kitaplar · 2022854 okunma
Billy ile bağ kurmuş olmana çok sevindim canım 🥰 Stephen King bir tetikçinin en insanı yönünü açıkça gözler önüne seriyor. İnsana onunla birlikte kendini sorgulatıyor. Kalemine, yüreğine sağlık canım😊💕📚💐
Sonbahar Canım arkadaşım çok teşekkür ederim! ❤️ Gerçekten de Billy sadece bir karakter değil, sanki yanımızda yürüyen bir vicdan azabı gibiydi. O insani sorgulamaları birlikte hissetmek çok güzel. Senin o güzel yüreğine sağlık! ✨📚🫶🌺