2026 45. kitabı
𝗞𝘂̈𝗹 𝗞𝗲𝗱𝗶𝘀𝗶 𝚈𝚊𝚜𝚊𝚔𝚕𝚊𝚗𝚖ı𝚜̧ 𝙼𝚊𝚜𝚊𝚕𝚕𝚊𝚛 Korku Kitaplığı Herkese Merhabalar. Sizlere bu nasıl bir okumaydı dediğim bir seriye başlangıç kitabım ile geldim. Gerçekten ben ne okudum böyle. Neden Yasaklanmış Masallar serisi olduğu da bu ismi aldığı da ortada dedim. Kesinlikle bu seri isimi bu kitapalara çok yakışmış. Yetişkin okurlar için olduğunu da söylemek isterim. Evet hepimiz Külkedisi masalını biliriz. Ama bildiğiniz masalı unutun. Küçük yaşta dinledikleriniz 18 yaşından sonra okuyacaklarınız oluyor. Bilinen Külkedisi masalının günümüzü de konu edinerek korku ve gerilim ekseninde dans ettirerek okutturan karanlık versiyonunu okumaya hazır mısınız? Ahh sakın hazırım demeyin başlayınca hiçbir şeyin sizi hazır edemeyeceğini göreceksiniz. Bu kitabı okurken bir şey yiyip, içmek sakıncalı olabilir. Bir an da öyle şeyler oluyor ki Ama öyle de merak ediyorsunuz ki anlatamam. Cendrine, annesi öldükten sonra babası yeni bir anne getirir ve bu annenin iki kızı vardır. Buraya kadar her şey normal değil mi? Ama durun durun! Peki evin altında krematoryum var desem Bu oda da aynı zamanda Cendrine'nin odası desem. Onun ev işlerinden başka ki bilirsiniz külkedisi ismini nerden aldığını ama bu sefer cesetlerle ilgilenmek, onları temizlemek, makyaj yapmak, ölüleri gömülmeye hazır hale getirmek görevleri de olduğunu söylesem. Üstüne de üvey kız kardeşlerini nasıl da öldürdüğünü söylesem. Ayyy oraları anlatamam ama şok şok şok Peki hapishaneye gitti oralarda da neler yaşadı neler desem. Yazacak çok şey var da okuyanlar ile konuşulacak şeyler. Başlar başlamaz içine alan o evrende hem korku salıp, hem hayret içinde bırakan acayip şekilde merak edilip okunan bir hikaye... #külkedisi #yasaklanmışmasallar #seldacacomments #reklam değildir.
KülkedisiSylvain Johnson · Dokuz Yayınları · 202690 okunma