2026 21. kitabı
Okunma: 11 Şubat 2026 00:00
𖠰Merhabalarrr♡. Nasılsınız, hayat nasıl gidiyor? Bu gün üçüncü kere okumuş olduğum gümüş yürek serisinin ikinci kitabına inceleme yapıyorum. İlk kitaptan spoiler içeriyor. Lütfen en fazla ne olabilir ki diyip de okumayın (Ben çok yapardım.) asla spoiler yememeniz gereken serilerden biri bence bu seri. ↟𖠰˚︎ᨒ↟𖠰↟𖠰˚︎ᨒ↟𖠰 𖠰Önce konusundan bahsetmeye çalışacağım. İkinci kitap diye nasıl anlatırım bilmiyorum. Sadece Eira ve Marlo tekrar bir yolculuğa çıkıyorlar diyeyim. Detaylar için arka kapağını okuyabilirsiniz. ↟𖠰˚︎ᨒ↟𖠰↟𖠰˚︎ᨒ↟𖠰 𖠰Ben bu kitabı ilk olduğumda çok da sevmemiştim. Yeni gelen karakterlere ısınamamıştım (bast a hala ısınamıyorum ve sevmiyorum), aradan 2 yıl geçmiş olmasına alışmamıştım falan. İkinci kere okuduğumda kötü değilmiş aslında ya dedim. Şimdi ise ilk kitaptan daha çok sevdim. Yani okudukça sıkıldığımız, heyecanımızın kaçtığı kitaplar gibi değildi bu kitap benim için. ↟𖠰˚︎ᨒ↟𖠰↟𖠰˚︎ᨒ↟𖠰 𖠰Bana abartı gelen bir şey vardı bu kitapta. O da Eira nın yeşil nefreti/takıntısı. Ya tamam daturayla savaşırken psikolojik olarak da yıprandın anladım ama böyle yeşil görüyor midesi bulanıyor, başı dönüyor. Sadece renk yani. Bir de savaşırken bir kayıp da vermedin ki, evet Nos için çok endişelendin ama sonuç olarak galip sensin. Bu biraz abartıydı bence. ↟𖠰˚︎ᨒ↟𖠰↟𖠰˚︎ᨒ↟𖠰 𖠰Ve keşke bu kitapta Zaina yı daha fazla görseydikZaina ve Eira benim favori karakterlerim, Zaina yı da bu kitapta az görmek üzdü beni açıkçası. Ve bir şey diycem. Aleph Marlo yu çatıdan düşürdüğü zaman Eira Aleph e karşı hamle yapıyor ya o zamab aşırı derecede de avatar'dan neytiri ye benzemiyor mu?? Ben aşırı benzettim lütfen biri daha benzetmiş olsun ↟𖠰˚︎ᨒ↟𖠰↟𖠰˚︎ᨒ↟𖠰 𖠰Şimdiii.... Sonu hakkında konuşucam. SPOİLER İÇERİR SAKIN OKUMAYIN!!! 𖠰Bence bu kitabın sonu ilkinden daha üzücüydü. İlk kitapta damla bize sonda herhangi bir şey vadetmiyor. Ancak bu kitapta beklentiyi alıyor yükseğe çıkarıyor, çıkarıyor, çıkarıyor çat diye bırakıyor. Ama damla bu yeter mi yetmezzz ilk cadının hikayesiyle de psikolojimizi bozup bizi attığı yerde eziyor bir de. Gerçekten sonunu aşamıyorum. Eira'nın veda etmek istememesi çünkü bunun onu bir daha görmeyeceğini kabullendiği anlamına geldiğini düşünmesi beni kahrediyor. Merak edenler için gümüş yürek 1 ve 3 incelemelerim: #296173460 #291193632 ♡Kısacası çok güzeldi, bayıldım eline sağlık Damla N. Archeron
Gümüş Yürek 2D. N. Archeron · Guardian Yayınları · 2024866 okunma