·432 syf.····Okunma: 12 Şubat 2026 19:58 Evettt kitabı duymayan kaldı mi??? Fantastik bir şeyler okuyorsanız mümkün değil. Hakkında bir tane bile güzel yorum görmedim. Öncelikle yazım dili kötü. Şımarık ve sokak dilinin karışımı gibi bir şey. Ikincisi karakterleri berbat. Kızlarımız 18 yaşına kadar yalnız, koruyucu evebeyinlerle büyümüş kızlar. Sözde neler neler çekmişler de. Kendileri kafalarında mantıklı düşünüb eylemlerinde berbat olan iki karakter. Bunlar bir gün kendi dünyalarından koparılıp sizin özel güçleriniz var ve varissiniz diyerekten bir okula aparılır. Normal olarak dünya hakkında, büyüler hakkında hiç birşey bilmiyorlar. Bura kadar normal de arkadaşım insan öğrenir dimi. Okuldaki her kes zihin kontrol ede biliyor ve bunları bir kukla gibi oynatıyorlar. Öğrenin dimi bunu engellemeyi Öğrenin. Başlarına ne geldiyse bundan geldi. Birde oy o varis çok yakışıklı, bu çok kaslı burda içelim burda partiliyelim kafasında oldukları için. O yüzden başlarına ne geldiyse bir gram üzülmedim. Doğrudur son sayfalarda salaklıkları için biraz kötü oldum ama hakk ettler.
Biri bad boy seviyor. Okey bu yalnış olsa da insan işde ama arkadaşım bir kez kötülük edilir iki kez kötülük edilir. Bunun bad boyları salt kötü. Bana ay geçmişi ay ailesi falan behanesiyle gelmesin kimse. Kötüler arkadaş.
İkincisi saftirik gibi ne diye öpüyorsun. Madem her şeyi gördünüz, o saçları maviye boyadın, nasıl olur da ona güvenirsin. Bir de başına açmadığı oyun kalmadı.
Kitabi küçük yaşlarda olanların okumasını istemem. İçinde fazla tetikleyici unsur var.
Rahatsız edici derece de izinsiz dokunma, yakınlaşma. Neredeyse ölüme zorlama. Erkekleri fazla rahatsız edici.
Merak ettiğim iki çift var. Onlar için ikinci kitabı okuyacağım. Fantastik yönü idare edile bilirdi. Evren güzel hoş ama erkek karakterleri kötü. Karakter olarak benlik olarak kötü. Son da Orionun dilinden bir kaç sayfa var orda kahkaha attim. Kitabın tek iyi yani oydu.