···Okunma: 15 Şubat 2026 01:23 Öncelikle kitabın yazarı olan Freıda Mc Fadden ile tanışmış olmaktan çok mutluyum:))
Yazarla tanışma kitabım oluyor Kilitli Kapı.
Ana karakterimiz Nora Davis kendisi bir cerrah ve Nora’nın babası koyu saç renkli ve mavi gözlü kadınlara zaafı olan bir adam Nora küçükken babasının kapısını kilitlediği gizli bir odası var.Babası suçundan dolayı Nora 11 yaşlarındayken hapse girer ve annesi de intihar eder.Nora üniversiteyi bitirdikten sonra arkadaşı Philip ile Philip’in kliniğinde çalışmaya başlar ve Nora tek başına bir evde yaşar.Kendi evinin bodrum katındaki odadan bihaberdir…
İşte olaylar tam olarak buradan sonra başlar!
Geri kalanını (kitabın çoğu) anlatmak istemiyorum.Heyecanı kaçmasın dimi ama:)
Kitabı okuduğum süre boyunca yazar hep katil olarak başka başka karakterleri düşündürttü. “Bu olabilir mi acaba katil? Ya da bu da olabilir.”
diye düşünüp durdum.
Katilin ana karakterle olan bağıntısını tahmin etmiştim ama kim olduğunu asla tahmin edemedim.
! Tehlikeli gördüğünüz kişi en masum, masum gördüğünüz kişi en tehlikeli olabilir.(Benim için özet cümle)
Polisiye - gerilim okumayı severim, soluksuz okuduğum bir kitaptı, çok sevdim.İlk kez okuyacakları kıskanıyorum şimdiden.
Gerilimseverlere duyurulur! TAVSİYEDİR!
Kitapla ve sevgiyle kalın :)))